Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preradovićeva-Teslina

FOTO Vatrogasno vozilo i srušeni komadi balkona u centru Zagreba: Objavljeno kakva je akcija u tijeku

Uklanjanje opasnih pročelja u Zagrebu
Uklanjanje opasnih pročelja u Zagrebu DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Uklanjanje opasnih pročelja u Zagrebu Uklanjanje opasnih pročelja u Zagrebu Foto: DNEVNIK.hr Uklanjanje opasnih pročelja u Zagrebu Uklanjanje opasnih pročelja u Zagrebu Foto: DNEVNIK.hr Uklanjanje opasnih pročelja u Zagrebu Uklanjanje opasnih pročelja u Zagrebu Foto: DNEVNIK.hr +0 Uklanjanje opasnih pročelja u Zagrebu Galerija 1/4 >>
Mnogi su danas pomislili da se je u centru Zagreba opet pao dio oštećenog pročelja kod KIC-a u Preradovićevoj ulici, no radi se o planiranom uklanjanju.

Prolaznike koji su jutros hodali centrom Zagreba zatekli su žbuka i vatrogasno vozilo ispred poznatog okupljališta, no nije riječ o još jednom padu oštećenog pročelja. 

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Pala fasada u Zagrebu, ilustracija - 1 Žbuka se razletjela Opet pala fasada u Zagrebu, građani zabrinuti: "Ne hodam uz zid. Ako padne, neće baš po meni"

Kako je objavio Grad Zagreb, radi se o uklanjanju opasnih dijelova na adresi Teslina 16 / Preradovićeva 5 koje će trajati do podneva. 

Nakon toga slijede radovi na još 50 zgrada u Mjesnom odboru Cvjetni trg.

Radove će, kao i dosad, izvoditi Vatrogasna postrojba Zagreb uz nadzor Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode.

Prije nepunih mjesec dana u zagrebačkoj Klaićevoj ulici urušio se dio zgrade Muzeja za umjetnost i obrt, koji je trenutačno pod rekonstrukcijom. Oštećeni su brojni automobili, srećom sve je prošlo bez žrtava. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene