Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Darovi Mladeži HDZ-a

FOTO Milanoviću donijeli skije s njegovim imenom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladež HDZ-a i HSS-a ispred Banskih dvora je uoči sjednice Vlade napravila novu predstavu.

Mladi HDZ-ovci ministrima su dijelili šibe za Sv. Nikolu, a premijeru Milanoviću donijeli su skije i vozačku dozvolu, na dnu koje je velikim štampanim slovima ispisano 'Vožnja u krivom smjeru', aludirajući na njegovu nedavnu vožnju biciklom u krivom smjeru po sljemenskoj cesti.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske'' Zoran Milanović i Andrej Plenković - 2 "Koji bijedni spin" HDZ žestoko uzvratio: "Baćuška Milanović, vrhovni lažljivac, neće otkriti od koga je uzimao novac"

>> VIDEO Sve nepodopštine stranačkih podmladaka

'Želimo poručiti premijeru Milanoviću da mu je vozačka dozvola s današnjim datumom istekla pošto je on, kao što znamo, vozio sljemenskom cestom u krivom smjeru', kazao je novinarima član Mladeži HDZ-a Antonio Jurić.

Na vozačkoj su bili pobrojani prekršaji koje je, kako je rekao, vlada premijera Milanovića počinila - poskupljenje cestarine, povećanje broja nezaposlenih, dekriminalizacija lakih droga i prostitucije, povećanje PDV-a, poskupljenje energenata te uvođenje poreza na nekretnine.

Mladi HDZ-a pozvali su premijera da se dođe skijati na Sljeme i podrži „Snježnu kraljicu“ u koju je, naglasili su uloženo puno novca, umjesto da se skija u najskupljem skijalištu u Europi.

'Ako želi, neka primi naše skije i uputi se nizbrdo kao što ide i današnja vlada', poručio je Jurić. Uz ime i prezime premijera na skijama je bio i logotip Plana 21 Kukuriku koalicije. Isti su logotip na 21 svijeću koju su zapalili ispred crkve sv. Marka stavili i mladi HSS-a.

'Hrvatskoj javnosti jasno je što to znači kad se nekome zapale svijeće. Mi mislimo da Plan 21 nije uspio i da ovim načinom djelovanja mi mladi Hrvati nemamo nikakvu budućnost u Hrvatskoj', rekao je Matej Orešković, povjerenik za mlade i tajnik sveučilišne organizacije HSS-a .

Aktivsti su ministrima koji su dolazili na sjednicu vlade dijelili i šibe za njihov rad, a uz dan sv. Nikole. Na pitanje novinara je li dobro radio ove godine, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović rekao je da je radio najbolje što je mogao 'i rezultati će se vidjeti'. (B.V./Hina)

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene