Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatski biser

FOTO Ma tko sada ne bi bio na ovoj plaži?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ovako kišni dan u većini Hrvatske, ne bi li bilo prekrasno uroniti u prekrasno more plaže Saharun na Dugom otoku...

Dug pedesetak kilometara Dugi otok zasigurno je jedan od ljepših otoka u zadarskom arhipelagu. Plaža je dugačka oko 800 metara, a smještena je pored mjesta Veli Rat.

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Ljetovanje - 3 Ljeto je sve bliže Mnogi već planiraju godišnji odmor, a čini se da će trebati podebljati budžet: "Pred nama je rekordna sezona"

MANJE POZNATE: Otkrivamo prekrasne plaže na hrvatskoj obali koje morate posjetiti...

Plažu Saharun na sjevernom dijelu Dugog otoka prepoznao je i Telegraphov podlistak Travel. Njihovi urednici ovaj biser Jadrana preporučuju za obiteljske izlete, a okarakterizirali su je kao uvalu u kojoj je more toliko tirkizno da više liči na Karibe nego na Jadran.

Hrvatski Hawaii: Plaža na kojoj bismo htjeli provesti ostatak ljeta

Iako je Dugi otok najpoznatiji po plaži Saharun, mi ćemo vam otkriti još jednu divnu plažu na tom istom otoku, a za koju ne znaju mnogi - Veli žal. Mnogima je jednako lijepa, ako ne i ljepša. Samo što će vas ondje umjesto pijeska dočekati biserno bijeli oblutci. Plaža je dugačka, nema gužve, a pogled će vam se naprosto prikovati za pučinu i tirkizno more.

Koja je vama najljepša plaža u Hrvatskoj?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene