Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tugu liječe slatkim

FOTO Ovo je najtužnije rezanje "slavljeničke" torte: Naručili je za slavlje, sada je jedu da ublaže gorak okus poraza

Lidija i Mislav Kolakušić te Ivan Vilibor Sinčić režu tortu
Lidija i Mislav Kolakušić te Ivan Vilibor Sinčić režu tortu Zeljko Puhovski/Cropix
Aktualno Galerija Ponuda hrane u izbornom stožeru Domovinskog pokreta Ponuda hrane u izbornom stožeru Domovinskog pokreta Foto: Marko Prpic/Pixsell Ponuda hrane u izbornom stožeru Domovinskog pokreta Ponuda hrane u izbornom stožeru Domovinskog pokreta Foto: Marko Prpic/Pixsell Ponuda hrane u izbornom stožeru Domovinskog pokreta Ponuda hrane u izbornom stožeru Domovinskog pokreta Foto: Marko Prpic/Pixsell Ponuda hrane u izbornom stožeru Domovinskog pokreta Ponuda hrane u izbornom stožeru Domovinskog pokreta Foto: Marko Prpic/Pixsell +8 Ponuda hrane u izbornom stožeru Domovinskog pokreta Galerija 1/13 >>
Pogledajte kakvu su ponudu hrane organizirali pojedini stožeri, u jednom je poprilično neobična ponuda.

Svaka stranka rezultate izbora iščekuje u stožeru uz pjesmu, ali i hranu i piće. Neki su za svoje članove i goste organizirali raskošan stol, poput onih iz Domovinskog pokreta.

Pročitajte i ovo Biljana Borzan i Peđa Grbin EU izbori 2024 Slavlje u SDP-u, Grbin poručio: "Kod nas se radi ono za što se kandidiraš, nije nam trebao pokrovitelj"

No ima i onih koji rezultate izbora za europski parlament iščekuju uz smokiće, perece i slane štapiće... Tako se rezultati iščekuju u stožeru Nezavisne liste Ladislava Ilčića. Prizor pomalo podsjeća na neki dječji rođendan.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović, Sabina Tandara Knezović, Marijana Grbeša-Zenzerović i Boris Jokić Izborni specijal Izborna emisija Nove TV: "To je priča koju treba istražiti"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković slavi pobjedu EU izbori VELIKA GALERIJA Razdragan Plenković objasnio zašto su Hrvati glasali za HDZ te izazvao euforiju

Dok se svi časte cateringom, Biljana Borzan odlučila je pokazati  i svoje kulinarske sposobnosti pa je u stožer SDP-a donijela svoje kekse.

Prema izlaznim anketama, čelni čovjek stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić dobio je samo 2,8 posto glasova. Zasigurno je najveći gubitnik izbora za Europski parlament baš Kolakušić.

Da nisu očekivali ovakve rezultate, pokazuje i slavljenička torta koju su Lidija i Mislav Kolakušić te Ivan Vilibor Sinčić razrezali unatoč gorkom okusu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene