Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravo na grad

VIDEO i FOTO: Lijes 'javni interes' bačen u garažu u Varšavskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi udruge Pravo na grad u podzemu garažu izgrađenu u sklopu centra Cvjetni bacili su lijes s natpisom javni interes.

Performansom su članovi udruge Pravno na grad još jednom pokazali koliko su protiv kompleksa Cvjetni, koji je u vlasništvu Tome Horvatinčića.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obrana sela Krave u Francuskoj odsad mogu slobodno mukati, a dozvoljeni su i "mirisi" sela Slika nije dostupna 'Ako su nenasilni i bez govora mržnje' Pravo na grad i Zelena akcija podržali prosvjede

Natpis na lijesu 'javni interes' jasno govori što misle o podzemnoj garaži koja je izgrađena u samom središtu grada kako bi automobili kupaca kompleksa Cvjetno mogli biti što bliže parkirati. Očito velik broj građana misli kako su gradske vlasti potpuno ignorirale njihov interes i priklonile se željama kontroverznog poduzetnika.

>> FOTO: Pogledajte ulaz u garažu u Varšavskoj

Aktivisti su preko ograde bacili lijes koji se raspao, a vrijedni radnici u samo nekoliko minuta počistili su nastali nered. Nakon sanduka, u garažu je bačena i zastava Grada Zagreba.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene