Počela je akcija čišćenja Pule u kojoj je sudjelovao i sam gradonačelnik Boris Miletić.


Komunalci Vodnjana, Labina, Poreča i Pazina s ukupno osam kamiona popodne su stigli u Pulu i zajedno s pulskim gradonačelnikom Borisom Miletićem te nekolicinom pročelnika i direktora nekih gradskih javnih poduzeća čistili pulske ulice te prikupljali komunalni otpad, umjesto radnika komunalnog poduzela ‘Herculane’ koji su od jučer ujutro u štrajku.

Vezani članci Kandidatkinje za gradonačelnicu Pule - 1 Za prvu fotelju ovog grada bore se mahom žene: "Ljudi misle da su muškarci veliki i jaki, ali žene su te koje vode priču" Irena Hrstić - 3 Ravnateljica OB Pula: ''Dolazi nam sve više mlađih pacijenata, čak 10-15 godina mlađi nego u prošlom valu"

>> Pulski gradonačelnik čistio grad od smeća

Radnici pulskoga komunalnog poduzeća ‘Herculanee’ počeli su štrajk pošto je propao pokušaj dogovora sindikata i gradonačelnika Miletića. Sindikati su odbili njegovu ponudu da umjesto planirane božićnice od 2.000 kuna radnicima isplati bon od 500 kuna. Štrajku su se u znak potpore pridružili i djelatnici gradskog prijevoznika ‘Pulaprometa’ te pripadnici pulske Javne vatrogasne postrojbe. (Hina)