Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hospitalizirana na dva dana

Fani nakon svađe s Kerumom završila u bolnici?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fani Horvat, trudna izabranica splitskog gradonačelnika Željka Keruma, nakon dvodnevne hospitalizacije jučer je puštena iz splitske bolnice.

Informacija je to koju Jutarnji list neslužbeno doznaje iz bolničkih krugova. Kerumova buduća supruga u poodmakloj trudnoći ležala je u Klinici za ženske bolesti i porode kamo ju je dovezao njezin brat Saša. Svjedoci kažu kako se Keurm nije pojavio u bolnici, što je potaklo nagađanja o zahlađenju njegova odnosa s mladom odabranicom.

Pročitajte i ovo Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život" Ilustracija U kritičnom je stanju Dobio metak u glavu pa prehodao dva kilometra do prijateljeve kuće: Tučnjava eskalirala zbog svađe oko žene

>> FOTO: Kerum i Fani sve češće su na njegovoj jahti

Jutarnji list piše kako je par ovih dana trebao useliti u zajedničku vilu na Mejama. No, zasad žive odvojeno, Žerljko Kerum na jahti, a Fani u majčinu stanu u središtu Splita. Očito je da je takva atmosfera počela opterećivati njihovu vezu pa je Fani navodno zbog svađe s budućim suprugom dospjela u bolnicu, navodi Jutarnji list. Preplašena za zdravlje bebe, zatražila je pomoć liječnika.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene