Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VideoEuropa

Facebook Live razgovor s Majom Bakran Marcich, zamjenicom glavnog ravnatelja Glavne uprave za mobilnost i promet u Europskoj komisiji

Razgovor će se prenositi videopoveznicom iz Europske komisije u Bruxellesu, a moderirat će ga Ivana Petrović, novinarka Nove TV koja je ujedno i medijski partner projekta.

#MladiHR i promet šesti je u nizu Facebook Live razgovora u sklopu digitalnog projekta za mlade #VideoEuropa kojega tijekom 2017. godine zajednički provode Ured za informiranje Europskog parlamenta i Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović, urednice vanjske politike Dnevnika Nove TV Za Dnevnik Nove TV Ivana Petrović istaknula dvije mogućnosti i poručila: "Nitko nema pravo udariti na ustavni poredak Hrvatske" Ivana Petrović, urednice vanjske politike Dnevnika Nove TV Kasno buđenje Ivana Petrović o sigurnosti u Europi: "Ovo što se sad događa na Bliskom istoku može biti okidač za mnoge stvari"

U ovom Facebook razgovoru uživo koji će se održati u ponedjeljak, 20. studenog 2017. u 15:30 sati, sudjelovat će Maja Bakran Marcich, zamjenica glavnog ravnatelja Glavne uprave za mobilnost i promet u Europskoj komisiji.

Razgovor će se prenositi videopoveznicom iz Europske komisije u Bruxellesu, a moderirat će ga Ivana Petrović, novinarka Nove TV koja je ujedno i medijski partner projekta. U realnom vremenu možete ga pratiti na Facebook stranicama Predstavništva Europske komisije @europska.komisija.zagreb, Ureda za informiranje Europskoga parlamenta @europarl.hr te na stranici dnevnik.hr.

U ovom izdanju javljanja uživo razgovarat će se o temi #MladiHR i promet.

Pozivamo sve zainteresirane, a osobito mlade, na izravno uključenje u raspravu i postavljanje pitanja tijekom Facebook Livea uz pomoć komentara s hashtagovima #VideoEuropa, #MladiHR i #CroatianYouth. 

Projekt #VideoEuropa obuhvaća godišnji ciklus tematskih razgovora s predstavnicima Europske komisije te hrvatskim zastupnicama i zastupnicima u Europskom parlamentu. Perspektiva mladih i budućnost EU-a, mladi i demokratska uključenost kao što su Europske snage solidarnosti, zaštita potrošača te budućnost europskoga projekta samo su neke od tema o kojima je bilo govora tijekom 2017.

Partneri projekta: Nova TV, Televizija Student, portal Kampus.hr, Radio student

Facebook:

https://www.facebook.com/europska.komisija.zagreb/ @europska.komisija.zagreb

https://www.facebook.com/europarl.hr/ ( @eurparl.hr)

Instagram:
 

https://www.instagram.com/ekhrvatska/ (@ekhrvatska)
https://www.instagram.com/ep_zagreb/ (@EP_Zagreb)
 

Twitter:
https://twitter.com/EK_Hrvatska (@EK_Hrvatska)
https://twitter.com/EP_Zagreb (@EP_Zagreb)
#VideoEuropa #MladiHR #CroatianYouth

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene