Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gužva i na Lučkom

Evo zašto je kod Svetog Roka kolona duga oko 6 km

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uvjeti za vožnju posvuda su povoljni, pa promet teče bez smetnji i posebnih ograničenja. Probleme u prometu stvaraju druge okolnosti.

Zbog radova na autocesti A1 kroz tunel Grič u smjeru Zagreba, a kroz tunel Plasinu i na dijelu tunela Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom. Zbog gustog prometa u smjeru juga i zbog privremene signalizacije, na sjevernom ulazu u tunel Sveti Rok kolona vozila duga je oko 6 km.

Povremeno je pojačan promet na ulasku na autocestu A1 u Lučkom, Na izlasku s autoceste u Lučkom nema dužih čekanja. Promet je pojačan i na autocesti A2 Zagreb-Macelj, na naplati Trakoščan, na izlazu s autoceste, kolona je oko 1,5 km pa se vozila povremeno zaustavljaju ispred tunela Frukov Krč.

Pročitajte i ovo Ivana Mišlov - 1 prognoze iz HAK-a Kakvo je danas bilo stanje na cestama? Iz HAK-a otkrili gdje su bile najveće gužve, ali i kada će biti prvi ovogodišnji udarni vikend Gužva na pristaništu Valbiska Podaci HAK-a Zbog početka turističke sezone stvaraju se gužve na cestama: Provjerite gdje su najduže kolone

Promet je pojačan i u Istri te duž jadranske obale na prilazima turističkih središta. Povremeno je pojačan promet i na Krčkom mostu te na riječkoj obilaznici između čvorova Orehovica i Diračje, u smjeru Rupe.

>> Ispisane kazne kao da ne diraju hrvatske vozače...

Zbog prometne nesreće, u kojoj je poginuo motociklist, prekinut je promet na D24 Zlatar Bistrica-Turnišće. Obilazak je Zlatar-Donja Batina-Turnišće.

Na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara promet teče dvosmjerno, južnim kolnikom.

Na riječkoj obilaznici zatvoreni su vozni i zaustavni traci na čvoru Rujevica u smjeru Rupe, vozi se pretjecajnim trakom, uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

Na graničnim prijelazima Bajakovo i Stara Gradiška pojačan je ulazak osobnih vozila, izlazak na Rupi i Maclju, a na Kaštelu, Metkoviću i Slavonskom Brodu u oba smjera

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene