Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigao iz Uprave Grada

Kerumov etički kodeks: Od odijevanja do lijepog izražavanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Uprave Grada Splita stiže i novi zanimljiv dokument, Etički Kodeks

Etički kodeks dokument je od tri stranice, a regulira ponašanje svih zaposlenika grada Splita . Tu je sve od odijevanja do lijepog izražavanja. Naprimjer, sugerira se zaposlenicima da se suzdrže od glasnog smijanja, galame , dovikivanja, bacanja stvari , igre i šale koje su nedolične za službu.

Pročitajte i ovo Tko je sve dobio mandat? - 4 Nespojive funkcije Tko će sjediti na dvije fotelje? "Kad bi se to dozvolilo, sigurno bi Sabor bio pristojnije mjesto" Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći

Mnogi uočavaju da se na više mjesta spominje kako zaposlenici ne smiju koristiti poziciju u gradu za osobni interes. Sada tu već mnogi komentiraju kako se baš gradonačelniku Kerumu stalno prigovara da preko Grada gura svoje privatne projekte što on demantira. No, u kodeksu stoji da će nadzor nad zaposlenicima obavljati gradonačelnik pa kako god stvari stajale on vjerojatno prema sebi neće biti prestrog.

Nevenka Bečić nije željela komentirati splitski etički kodeks.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene