Još jedna eksplozija probudila je Zagrepčane.

Galerija


U četvrtak u 3:15 došlo je do eksplozije na tržnici u zagrebačkim Gajnicama. Policija je izvijestila da se eksplozija dogodila u trgovini Peradarstvo Blagus, iz za sada neutvrđenog razloga.

Vezani članci Pronađena naručena droga (Foto: PU zagrebačka) Drogu iz Njemačke i Nizozemske naručivao poštom, pa je preprodavao u Zagrebu Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći u Stankovcima (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) - 9 Policija objavila detalje strašne nesreće u Stankovcima: Trostruki sudar izazvao 57-godišnji vozač Opela

Ozlijeđenih nema, a očevid je u tijeku, javila je PU zagrebačka.

Uslijed eksplozije oštećena je rashladna škrinja u trgovini i vjetrobransko staklo na kamionu parkiranom na tržnici u samoj blizini trgovine.

Za Jutarnji list slučajna je prolaznica ispričala da se eksplozija čula već oko 2 sata u noći. ''Čulo se jako oko 2 sata kad je grunulo, ali kako nismo čuli policijske sirene, nismo pridavali pažnju sve do dolaska na plac, gdje nas je dočekao očevid, forenzičari, krhotine stakla po podu unutar policijske trake. Ako je netko bacio bombu, žalosno je da se čovjeka koji ima odlično i kvalitetno meso hoće otjerati'', rekla je.

Načelnik na Braču vlasnik je POS-ova stana. Ljeti ga iznajmljuje turistima