Još jedna eksplozija probudila je Zagrepčane.

Galerija


U četvrtak u 3:15 došlo je do eksplozije na tržnici u zagrebačkim Gajnicama. Policija je izvijestila da se eksplozija dogodila u trgovini Peradarstvo Blagus, iz za sada neutvrđenog razloga.

Vezani članci Teška prometna nesreća kod Poreča (Foto: Mateo Sardelin/Glas Istre) Kolege policajca stradalog u strašnoj nesreći u Istri: "Najviše nam je žao njegove supruge... Za mjesec dana treba roditi njihovo drugo dijete" Napadač je napao bankomat (Foto: Tomislav Miletić/Pixsell) "Napao" bankomat Erste banke, pa uzrokovao eksploziju

Ozlijeđenih nema, a očevid je u tijeku, javila je PU zagrebačka.

Uslijed eksplozije oštećena je rashladna škrinja u trgovini i vjetrobransko staklo na kamionu parkiranom na tržnici u samoj blizini trgovine.

Za Jutarnji list slučajna je prolaznica ispričala da se eksplozija čula već oko 2 sata u noći. ''Čulo se jako oko 2 sata kad je grunulo, ali kako nismo čuli policijske sirene, nismo pridavali pažnju sve do dolaska na plac, gdje nas je dočekao očevid, forenzičari, krhotine stakla po podu unutar policijske trake. Ako je netko bacio bombu, žalosno je da se čovjeka koji ima odlično i kvalitetno meso hoće otjerati'', rekla je.

Načelnik na Braču vlasnik je POS-ova stana. Ljeti ga iznajmljuje turistima