Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igračka od 10 milijuna eura

Ekskluzivno: Zavirili smo u najskuplju uvezenu jahtu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravi spektakl u splitskoj ACI marini izazvalo je uplovljavanje najveće jahte uvezene u Hrvatsku ove godine. Nova TV prva je ekskluzivno zavirila u unutrašnjost gigantske ljepotice čija luksuzna opremljenost oduzima dah.

Splitska marina ima novu kraljicu. Najveću jahtu uvezenu u Hrvatsku ove godine. Kupio ju je jedan od najbogatijih Mađara za kojeg je recesija očigledno nešto što se događa drugima jer je za ovu ljepoticu istresao čak 10 milijuna eura. Jahta će ploviti pod Hrvatskom zastavom a mađarski biznismen će od nje zarađivati na charter prijevozu najbogatijih turista.

Pročitajte i ovo Ilustracija Imala detaljan plan Zapalila jahtu svom bivšem poslovnom partneru, ali nije znala ključnu informaciju Jahta - 5 Pravna bitka Luksuzna jahta blokirana u Hrvatskoj ide na aukciju? Predsjednik oprezan: "Ako je to ukrajinsko, to treba dati Ukrajini"

'Cijena najma ovog broda je 80 tisuća eura u sezoni, naši charter gosti su iz svih europskih zemalja i to su gosti koji dolaze godinama postoji puno upita, to su gosti koji cijene luksuz i žele provesti svoj odmora na najbolji i najluksusniji način', rekla nam je Martina Srnec, voditeljica marketinga tvrtke Spectator Solis. Unutrašnjost broda - 5 zvjezdica. Elegancija, jednostavnost i raskoš, a gosti koji će uživati na najskupljem hrvatskom charteru sigurno će provesti odmor iz snova. Kada se umore od kupanja u moru mogu se odmoriti u jacuzzi kadi na pramcu broda. Kapetan koji je jahtu upravo dovezao iz Engleske, kaže da je ona posljednje čudo tehnike.

'Stvarno je divan osjećaj biti zapovjednik ovakve jahte, veliki je izazov i do sada je najveća u mojoj karijeri, sve na njoj tehnički ulijeva veliku sigurnost, tako da ni put od Engleske do Hrvatske nije predstavljao veliki problem', kaže kapetan broda Ink Blue Tomislav Cvjetović. Nautička tvrtka preko koje je brod uvezen smatra da bi država mogla smanjiti poreze i trošarine te tako snažnije motivirati strance da registriraju ovakve jahte u Hrvatskoj, jer na 80 tisuća eura tjedne vožnje naplaćeni PDV doista nije beznačajan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene