Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvi put nakon što ga je crnogorski državljanin, koji već godinama živi u Londodnu, Ratko Knežević, na sudu u Zagrebu teško optužio da stoji iza ubojstva Pukanića i Franjića, crnogorski premijer Milo Đukanović dao je televizijski intervju.


U ekskluzivnom intervjuu za magazin Provjereno govorio je o duhanskoj mafiji, kako je prvi tekst Ive Pukanića 2001. godine dočekan u Crnoj Gori, postoji li duhanska mafija, je li bilo šverca cigareta te što misli o Ratku Kneževiću i njegovim optužbama.

Vezani članci Željka Jakopčević: Od ovisnice do magistre socijalnog rada - 6 Bila je teška ovisnica, a danas pomaže drugima: ''Pomislila sam, nisam toliko loš čovjek da ću se nastaviti drogirati ako dobijem dijete. Nije upalilo...'' Penava: Zajednička nastava za Vukovarsku djecu - 10 Zašto su djeca i tri desetljeća nakon rata odvojena? "Mi idemo s jedne, oni s druge strane. Navikli smo, ne znamo za drugačije"

Milo Đukanović odgovarao je i na pitanja povlači li se iz politike, ali i ima li još nade za 'posao stoljeća', kako su mnogi nazvali posao hrvatskog konzrocija za izgradnju crnogorske autoceste.

Intervju Ivane Ivande s Milom Đukanovićem pogledajte u magazinu Provjereno, večeras u 20.55 na Novoj TV.