Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvi put nakon što ga je crnogorski državljanin, koji već godinama živi u Londodnu, Ratko Knežević, na sudu u Zagrebu teško optužio da stoji iza ubojstva Pukanića i Franjića, crnogorski premijer Milo Đukanović dao je televizijski intervju.


U ekskluzivnom intervjuu za magazin Provjereno govorio je o duhanskoj mafiji, kako je prvi tekst Ive Pukanića 2001. godine dočekan u Crnoj Gori, postoji li duhanska mafija, je li bilo šverca cigareta te što misli o Ratku Kneževiću i njegovim optužbama.

Vezani članci Radnik vodovoda koji je tražio mito - 3 Skandalozna snimka na kojoj radnik vodovoda traži mito, reagirao i direktor: "Očito je iz snimke, a i naših saznanja, da u tome nije mogao sudjelovati sam'' Ane Knobloch Tragedija joj uzela oca i razdvojila je od majke i brata: "Znam se nekada rasplakati jer su mama i brat zajedno, a ja sam tu"

Milo Đukanović odgovarao je i na pitanja povlači li se iz politike, ali i ima li još nade za 'posao stoljeća', kako su mnogi nazvali posao hrvatskog konzrocija za izgradnju crnogorske autoceste.

Intervju Ivane Ivande s Milom Đukanovićem pogledajte u magazinu Provjereno, večeras u 20.55 na Novoj TV.