Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvi put nakon što ga je crnogorski državljanin, koji već godinama živi u Londodnu, Ratko Knežević, na sudu u Zagrebu teško optužio da stoji iza ubojstva Pukanića i Franjića, crnogorski premijer Milo Đukanović dao je televizijski intervju.


U ekskluzivnom intervjuu za magazin Provjereno govorio je o duhanskoj mafiji, kako je prvi tekst Ive Pukanića 2001. godine dočekan u Crnoj Gori, postoji li duhanska mafija, je li bilo šverca cigareta te što misli o Ratku Kneževiću i njegovim optužbama.

Vezani članci Obitelj Matić Ovakvih nam priča fali! Dokaz da se za dobre ljude život uvijek pobrine: Baka udomila vlastite unuke da ne završe u domu i sada su nerazdvojni Provjereno: Ljubica Lazić sama sa svojim životinjama - 3 Nakon fakulteta i rata završila u derutnoj štali: "Ovo je nepojmljivo, za nekoga da bude sam i radi ovo što ja radim u vremenu u kojem živimo…"

Milo Đukanović odgovarao je i na pitanja povlači li se iz politike, ali i ima li još nade za 'posao stoljeća', kako su mnogi nazvali posao hrvatskog konzrocija za izgradnju crnogorske autoceste.

Intervju Ivane Ivande s Milom Đukanovićem pogledajte u magazinu Provjereno, večeras u 20.55 na Novoj TV.