Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Provjerenom

Ekskluzivno: Đukanović odgovara na optužbe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi put nakon što ga je crnogorski državljanin, koji već godinama živi u Londodnu, Ratko Knežević, na sudu u Zagrebu teško optužio da stoji iza ubojstva Pukanića i Franjića, crnogorski premijer Milo Đukanović dao je televizijski intervju.

U ekskluzivnom intervjuu za magazin Provjereno govorio je o duhanskoj mafiji, kako je prvi tekst Ive Pukanića 2001. godine dočekan u Crnoj Gori, postoji li duhanska mafija, je li bilo šverca cigareta te što misli o Ratku Kneževiću i njegovim optužbama.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih" Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno"

Milo Đukanović odgovarao je i na pitanja povlači li se iz politike, ali i ima li još nade za 'posao stoljeća', kako su mnogi nazvali posao hrvatskog konzrocija za izgradnju crnogorske autoceste.

Intervju Ivane Ivande s Milom Đukanovićem pogledajte u magazinu Provjereno, večeras u 20.55 na Novoj TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene