Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Đakovo: Predstavljanje Nezavisne liste Antuna Lasla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Zajednice udruga seljaka Slavonije i Baranje Antun Laslo predstavio je u Đakovu svoju Nezavisnu listu za 4. izbornu jedinicu na predstojećim izborima za Hrvatski sabor.

'Uđem li u Hrvatski sabor, bit ću prvi seljak u parlamentu koji vrlo dobro poznaje probleme i potrebe Slavonije i Baranje te se zalagati za bolje sutra slavonsko-baranjskog čovjeka, seljaka i radnika', rekao je Laslo.

Pročitajte i ovo PR Kviz-metoda RIJEŠITE KVIZ: Jeste li urbani ili ruralni turist? PR VINSKE ISTINE Tri razloga za eno-turu Slavonijom i Baranjom

Istaknuo je da se na kandidaturu odlučio na zahtjev brojnih hrvatskih građana koji smatraju da on svojim 10-godišnjim iskustvom i radom na čelu ZUSSB-a može pridonjeti razvoju regije i njenih ljudi.

'Zalagat ću se za jedinstvenu regiju i to kao slavonsko-baranjski, a ne zagrebački zastupnik, da mladi i obrazovani ljudi ostaju na selu i zemlji te da od rada na zemlji mogu živjeti', rekao je Antun Laslo.

Ocijenio je kako su Slavonija i Baranja u općoj zaostalosti u odnosu na druge hrvatske regije.

Govoreći o aktualnom trenutku u hrvatskom agraru, predsjednik Zajednice udruga seljaka Slavonije i Baranje ocijenio je kako je najkritičnije stanje u stočarstvu, a kritizirao je i dosadašnji proces zakupa i prodaje državne zemlje, politiku poticaja i dinamiku njihove isplate.

Drugi na Laslovoj Nezavisnoj listi, Stjepan Kočet, rekao je kako kampanja te izborne liste neće biti rastrošna, a financirat će je članovi i simpatizeri iz svojih džepova.

Sjedište Izbornog stožera Nezavisne liste Antuna Lasla je u Đakovu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene