Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konferencija "Kina+16" u Dubrovniku

Kinezi zainteresirani za zdravstveni turizam u Hrvatskoj i ulaganje u hotele, potpisam Sporazum o suradnji

Slikanje povodom održavanja radnog dijela konferencije Kina+16 (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Slikanje povodom održavanja radnog dijela konferencije Kina+16 (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Slikanje povodom održavanja radnog dijela konferencije Kina+16 (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Slikanje povodom održavanja radnog dijela konferencije Kina+16 (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Slikanje povodom održavanja radnog dijela konferencije Kina+16 (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
U Dubrovniku je održan radni dio konferencije "Kina +16".

Zaključak je kako su direktne avio linije, zajednička turistička ponuda i pozitivna investicijska klima most uspješne buduće suradnje zemalja inicijative.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odraz novih svjetskih odnosa Dvije velike europske zemlje u lovu na kineske špijune: Situacija je sve ozbiljnija Turisti u Veneciji Smanjit će gužve? Ovo je prvi grad u svijetu koji turistima naplaćuje ulaz: Pogledajte kolike su kazne za švercere

Hrvatski ministar turizma s kineskim kolegom potpisao je Sporazum o međusobnoj suradnji. Kinezi su najviše zainteresirani za zdravstveni turizam u Hrvatskoj i ulaganje u hotele.

"Definitivno sada prelaze na onaj kopneni dio i vrlo su zainteresirani da započnu s turama i vide što Hrvatska može ponuditi na kontinentu i na taj način ćemo isto ući u mogućnost investicija", kazao je ministar turizma Gari Cappelli.

"Prošle godine 230 tisuća Kineza posjetilo je Hrvatsku, što je povećanje od 56 posto. Suradnjom država ova brojka i investicije će još više rasti", dodao je Luo Shugang, kineski ministar kulture i turizma.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene