Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kamper poljskih registarskih iznaka s dvoje kineskih državljana prevrnuo se na Mostu dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku. Prevrtanje je uzrokovao olujni vjetar.


Unatoč zabrani prometa preko Mosta dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku zbog olujnog vjetra, kamper poljskih registarskih oznaka pokušao je noćas oko 00:20 prijeći taj most, no olujni vjetar bio je jači od vozila te ga je otpuhao i nagnuo na ogradu mosta, gdje je kamper ostao visjeti, doznajemo iz PU dubrovačke.

Vezani članci Premijer Plenković i njegov kineski kolega (Foto: Grgo Jelavić/Pixsell) Više od 3 tisuće policajaca, 145 vozila, helikopteri, avioni i brodovi: Policija otkrila kako je prošao najsloženiji sigurnosni izazov ikad Ministar gospodarstva Darko Horvat za Dnevnik Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) Ministar gospodarstva Darko Horvat za Dnevnik Nove TV o tome koliko je realno da Kinezi uđu u naša brodogradilišta

U kamperu se nalazilo dvoje kineskih državljana, koji su, srećom, prošli bez ozljeda.

Most je bio zatvoren zbog udara bure i do 145 kilometara na sat u ponedjeljak u 23:48, a zbog olujnih udara bure zabrana prometa još uvijek je na snazi.

Policijski očevid obavit će se kad se vremenski uvjeti na mostu smire.