Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtva zakona o nepušenju

Dubrovački ugostitelj zatvorio lokal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je nekoliko konobara u Rijeci dobilo otkaze, pala je i druga žrtva novog Zakona o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda. Vlasnik jednog dubrovačkog ugostiteljskog objekta petnaestak dana nakon zabrane pušenja u zatvorenim prostorima stavio je ključ u bravu.

Posljednjih dana nisu imali posla, a kako je istjecao i najam prostora u kojem je lokal, zatvaranje i otkazi radnicima bili su jedini izbor. Upravo od takvog crnog scenarija strahuju i okolni ugostitelji, ali i svi ostali u Hrvatskoj, posebno oni koji nemaju terase. Ugostitelji zbog zabrane pušenja ističu pad prometa veći od 40 posto. 'Otkazi sigurno! jednostavno, svi se bojimo za posao, a na kraju i ključ u bravu. Nećemo moći opstati sigurno', rekao je konobar Ivica Špilj.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Razrušeni hoteli u Kuparima - 2 Besplatna reklama Najpopularniji youtuber svijeta posjetio razrušeni hotel u Kuparima: Video ima 80 milijuna pregleda

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene