Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prošle prijave

Na državnu maturu ide većina srednjoškolaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državnu maturu prijavilo je preko 90 posto učenika strukovnih škola, ističu u Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

U ponoć su završile prijave ispita za državnu maturu za ovu školsku godinu. Prijavilo se ukupno 31 588 učenika četvrtog razreda srednjih škola.

Pročitajte i ovo Ispisana informacija za prijavu boravišta Bijesan na sustav Pismo ministru i policiji koje će postati viralno: "Pokušat ću objasniti govnariju…" Slika nije dostupna Zemlja znanja MINISTAR O PROSVJEDIMA 'Toga se ne bojim. Oni su jedan vid demokracije'

Zanimljivo je da sve više učenika za matematiku bira osnovnu razinu, dok se za hrvatski ipak većina učenika odlučuje za višu razinu ispita.

Mislili da će u školi učiti o masturbaciji pa djecu ostavili doma!

Što se tiče izbornih predmeta, najviše učenika zainteresirano je za fiziku, psihologiju, biologiju, kemiju te politiku i gospodarstvo.
Zamjenica ravnateljice Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja Alenka Buntić Rogić ističe kako je većina srednjoškolaca prijavilo državnu maturu.

'100 posto učenika gimnazijskog programa prijavilo je ispite državne mature, ali isto tako super je podatak da je preko 90 posto učenika strukovnih škola isto tako prijavilo ispite državne mature', izjavila je Buntić Rogić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene