Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi skandal

Državno odvjetništvo tužilo Grad Dubrovnik oko projekta golf terena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Projekt gradnje golf igrališta na Srđu iznad Dubrovnika svaki tjedan obilježi novi skandal. Nakon što je novi gradonačelnik Andro Vlahišić zbog prodaje zemljišta prijavio svoju prethodnicu Dubravku Šuicu, Državno odvjetništvo sada je prijavilo Grad.

Jer prodano zemljište zapravo pripada državi! Grad se pogrešno uknjižio kao vlasnik. Bude li spor okončan u korist države, prodaja se poništava, zemlja se vraća državi, dok će novac, uz kamate, Grad morati vratiti privatnom partneru. Vlahušić vjeruje da to i nije tako loš rasplet. Na taj način, uz malu bi naknadu, uspio povratiti zemljište za koje je bivšu gradonačelnicu Šuicu optužio da je prodala u bescjenje.

Pročitajte i ovo Pitanje hotela Belveder Slika Dubrovnika Trebao je biti luksuzni hotel, a već 20 godina je ruševina: "Fantastičan projekt za koji je bilo i novca, ali je bio zaustavljan više puta" Slika nije dostupna Projekt od nacionalnog interesa Golf na Srđu: Početak gradnje za dvije godine

'Tada sam jasno tražio da se ta zemlja vrati svom vlasniku. Da li je to grad Dubrovnik ili država, građanima Dubrovnika je nevažno', rekao nam je Andro Vlahušić, dubrovački gradonačelnik.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene