Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POGLEDAJTE VIDEO

Sportski avion prisilno sletio na autocestu kod Ravne Gore! Otkriveno zašto je pilot morao sletjeti

Avion sletio na autocestu (Foto: Dnevnik.hr)
Avion sletio na autocestu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Avion sletio na autocestu (Foto: Dnevnik.hr) Avion sletio na autocestu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Avion sletio na autocestu (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Po prvim informacijama, pilot se na slijetanje odlučio zbog kvara.

Kako doznajemo iz Hrvatskih autocesta, u prijepodnevnim je satima na autocestu kod Ravne Gore prisilno sletio manji sportski avion.

Pročitajte i ovo Let iznad Osijeka i okolnih naselja oglasila se kontrola zračne plovidbe Avion satima letio nisko nad jednim dijelom Hrvatske: "To je ljudima moglo biti čudno" Pilot Teodor Goričanec (Foto: Dnevnik.hr) Čudo kod Ravne Gore Ispovijest pilota koji je sletio na autocestu: "Htio sam samo jednu stvar... Razmišljao sam da nikoga ne ozlijedim i da se avion ne zapali"

Po prvim informacijama, pilot se na slijetanje odlučio zbog tehničkog kvara. S obzirom na gužve na prometnicama, pravo je čudo da nije bilo prometnih nesreća. Dežurne službe su na terenu.

Iz HAK-a su javili da se zbog "prometne nesreće", kako su naveli, na toj dionici vozi jednim prometnim trakom. 

Nitko nije stradao i u tijeku je uklanjanje aviona s prometnice, kazali su iz HAC-a, a promet će se tom dionicom do okončanja uklanjanja odvijati jednim prometnim trakom.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene