Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uže predsjedništvo DP-a bez Bartulice

Dnevniku Nove TV potvrđeno: Bartulica predao novu elektroničku imovinsku karticu

Održana je sjednica užeg predsjedništva Domovinskog pokreta, na kojoj su se analizirali izbori i incident sa Stjepom Bartulicom.

Domovinski pokret jutros je održao sjednicu užeg predsjedništva. Analizirali su rezultate izbora, ali i situaciju sa Stjepom Bartulicom, poručio je predsjednik stranke nakon sjednice na kojoj se Bartulica nije pojavio. Čeka ih i niz dogovora s koalicijskim partnerom o državnim tajnicima i drugim otvorenim pitanjima.

Pročitajte i ovo Ilustracija traže se motivi Kolega muškarca koji se zapalio na Markovu trgu: "Bio je uvijek dobre volje, jedino znam da je imao..."

"Moj odabir to nikad nije bio niti će biti, ali s druge strane, jednako tako želim aludirati da ne dopuštam i ne želim ni na jedan način doprinijeti pokušajima da se omalovaži uspjeh i DP-a i gospodina Stjepe Bartulice, odnosno svih članova DP-a na ovim izborima", izjavio je predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava.

Dnevniku Nove TV potvrđeno je kako je Stjepo Bartulica predao novu elektroničku imovinsku karticu. Prije nego što javnosti bude poznat njezin sadržaj, Bartulica još mora dostaviti isprintanu, potpisanu i ovjerenu imovinsku karticu koja će onda proći administrativnu provjeru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene