Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahvala medicinskom osoblju

Donacija od 200 tisuća kuna za KBC Split i poboljšanje uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od COVID-19 virusa

Tommy je donirao Kliničkom bolničkom centru Split iznos od 200.000,00 kn
Tommy je donirao Kliničkom bolničkom centru Split iznos od 200.000,00 kn Foto: PR
Povodom predstojećih Božićnih blagdana Tommy je donirao Kliničkom bolničkom centru Split iznos od 200.000,00 kn.

Tommy je ove godine odlučio sredstva namijenjena blagdanskoj promotivnoj kampanji usmjeriti u ovu humanitarnu donaciju.

Pročitajte i ovo PR Oglas Tommy oblikuje budućnost kupnje uz Monri Payments „Karticom u Tommyja plaćaš preko Monrija!“ Operacija robotom asistentom u KBC Split - 2 KBC Split FOTO/VIDEO Robot Hugo odradio prve operacije: "Ovo je za nas veliko priznanje"

Cjelokupan iznos je namijenjen poboljšanju uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od infekcije Covid-19 virusom, a biti će raspoređena sukladno prioritetima koje odredi KBC Split prema stvarnim potrebama.

U godini na izmaku zdravstveni sustav je bio i još je uvijek izložen naporima u liječenju pacijenata, pa smo odlučili izdvojiti i donirati financijska sredstva koja će KBC iskoristiti za unapređenje uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od Covid-19 virusa.

Na ovaj način želimo se i zahvaliti cijelom timu KBC-a na izvanrednim naporima koje osoblje, prije svega stručno medicinsko osoblje, ulaže u cilju zaštite zdravlja pacijenata.

Ponosni smo što i u ovim za gospodarstvo složenim okolnostima, kao dalmatinski gospodarski lider među tvrtkama, možemo dati svoj doprinos društvenoj zajednici i na taj način pokazati visoki stupanj solidarnosti i odgovornosti u ovim izazovnim vremenima.

Tommy je donirao Kliničkom bolničkom centru Split iznos od 200.000,00 kn Tommy je donirao Kliničkom bolničkom centru Split iznos od 200.000,00 kn (Foto: PR)

Ovo je jedna u nizu aktivnosti naše tvrtke kao društveno odgovornog gospodarskog subjekta, kojima podupiremo humanitarne i opće korisne projekte.

Današnja donacija je već druga akcija humanitarnog partnerstva s KBC Split u ovoj godini, jer smo početkom godine donirali financijska sredstva (323.566,00 kn) i Klinici za dječje bolesti u humanitarnoj akciji „Budi prijatelj djece“.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene