Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potreban preporod pravosuđa

Domovinska koalicija: Agromafija i uvoznički lobi uništili hrvatsku poljoprivredu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Agromafija i uvoznički lobi uništili su hrvatsku poljoprivredu, oni su doveli poljoprivredu i hrvatskoga čovjeka na sadašnju poziciju u kojoj je. Preporod hrvatske poljoprivrede može se jedino napraviti kada se napravi preporod hrvatskoga pravosuđa", rekao je Pero Kovačević, nezavisni kandidat te nositelj i prvi na listi Domovinske koalicije u II. izbornoj jedinici.

Domovinska koalicija, u kojoj su HSP dr. Ante Starčević, Demokratski savez nacionalne obnove – Desno, Hrvatska kršćanska demokratska unija dr. Marko Veselica, Ujedinjena stranka prava i Hrvatska demokratska stranka, predstavila je u petak u Križevcima program i kandidate u 2. izbornoj jedinici, a prvi na izbornoj listi Pero Kovačević naglasio je da su agromafija i uvoznički lobi uništili hrvatsku poljoprivredu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predstavljen program 'Hrvatsku vode 'dečki iz Bruxellesa'' Slika nije dostupna PARLAMENTARNI IZBORI 2016 DOMOVINSKA KOALICIJA

Kovačević, koji je nezavisni kandidat te nositelj i prvi na listi Domovinske koalicije u II. izbornoj jedinici, naglasio je da se Domovinska koalicija zalaže, među ostalim, za gospodarsku lustraciju i preporod pravosuđa.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

"Moramo razobličiti ove Andersenove bajke koje se nalaze u programima drugih stranaka. To uopće nisu programi, nego idejna rješenja. Program Domovinske koalicije pretočen je u zakonske tekstove", rekao je Kovačević, osvrnuvši se i na stanje u poljoprivredi.

"Agromafija i uvoznički lobi uništili su hrvatsku poljoprivredu, oni su doveli poljoprivredu i hrvatskoga čovjeka na sadašnju poziciju u kojoj je. Preporod hrvatske poljoprivrede može se jedino napraviti kada se napravi preporod hrvatskoga pravosuđa", dodao je.

Domovinska koalicija na predstavljanju kandidata za II. izbornu jedinicu, podsjetila je da je Pero Kovačević brigadir Hrvatske vojske, bio je saborski zastupnik i pravni stručnjak pred Međunarodnim sudom u Den Haagu za hrvatsko nacionalno zakonodavstvo u predmetu protiv generala Gotovine, Čermaka i Markača. Sada je u timu obrne generala Slobodana Praljka također pred Haaškim sudom.

Na listi Domovinske koalicije u II. izbornoj jedinici zastupljeni su kandidati iz Zagreba, Bjelovara, Herešina, Koprivnice, Bjelovara, Križevaca, Sesveta, Prugovca, Novoselca, Bunjana i Dugog Sela. Geslo im je - "Bez farbanja". (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene