Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se može...

Dolazi iz grada BEZ bazena, a osvojio zlato u vaterpolu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od osvajača zlatne medalje u vaterpolu dolazi iz grada koji nema bazen! Najviši među barakudama, Puljanin Damir Burić, trenirao je u 107 kilometara udaljenoj Rijeci.

S medaljom oko vrata, na motoru, Damir je proslavio zlatno olimpijsko odličje. 'Iskreno nisam uopće očekivao doček, ništa od toga, nisam razmišljao, ali sam ugodno iznenađen', rekao je naš zlatni vaterpolist Damir Burić.

Pročitajte i ovo Ilustracija nedostatak liječnika ''Pa kako je to moguće?!'': Rekli mu da nema dežurnog liječnika na hitnoj, imamo odgovor bolnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

>> Barakude s Rudićem osvojile sve što se moglo: Ovo je kruna moje karijere!

Najviši među Barakudama imao je jasan cilj: postati najbolji. U tome ga nisu spriječili ni svakodnevni odlasci na treninge u 107 kilometara udaljenu Rijeku. Pula, naime, nema bazen. Damirove čelične volje i teških trenutaka prisjeća se i njegov otac. 'U trećem razredu gimnazije putovao je na trening u Rijeku, u četvrtom se već preselio da bi mogao trenirati. Iza toga stoji velika volja, želja i jako, jako puno rada', rekao je Stelio Burić.

Nesuđeni rukometaš vaterpolom se počeo baviti nakon prijeloma ruke. Rehabilitaciju je započeo u bazenu, a zaražen virusom vaterpola, od tada iz njega ne izlazi. 'Olimpijske igre rezultat su dugogodišnjih treninga i odricanja, a i nakon svega ovoga vrijedilo je, jako sam sretan i ja i cijela reprezentacija. OVi dočeci su samo šlag na torti', kaže Burić.

Šlag na torti moglo bi biti i gradonačelnikovo obećanje, u kojem kaže da je bazen prvi sportski prioritet grada Pule.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene