Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večernjakova ruža

Ksenija Kardum nakon nove prestižne nagrade za Dnevnik Nove TV: "To je plod timskog rada, trudit ćemo se biti takvi i dalje"

Večernjakova ruža za Dnevnik Nove TV
Večernjakova ruža za Dnevnik Nove TV Foto: DNEVNIK.hr
Nominacije za Večernjakovu ružu Novoj TV i ove su godine bile veliko priznanje. Sada su poznati i dobitnici.

Dnevnik Nove TV osvojio je još jednu Večernjakovu ružu! Direktorica najgledanijeg informativnog programa u Hrvatskoj Ksenija Kardum istaknula je da je to plod timskog rada.

Večernjakova ruža za Dnevnik Nove TV Ekipa Dnevnika Nove TV na dodjeli Večernjakove ruže (Foto: DNEVNIK.hr)

"To je plod timskog rada, naših troje urednika koje nikada ne vidite, a to su Branimir Felger, Ivana Ivančić i Željka Gulan. Dnevnik Nove TV stvaraju ljudi koji predano i profesionalno obavljaju svoj posao i ponosna sam na rad svakog člana redakcije, vrijednu ekipu koju čine vrhunski urednici, reporteri, voditelji, kao i svi oni koji iza kamera čine produkciju naše emisije", rekla je Kardum.

Večernjakova ruža za Dnevnik Nove TV Ekipa Dnevnika Nove TV na dodjeli Večernjakove ruže (Foto: DNEVNIK.hr)

"Svima nama su naši gledatelji i javni interes građana uvijek na prvom mjestu. Godinama smo lideri na tržištu, već 13 godina Dnevnik je najgledaniji, no uvijek stremimo podizati profesionalne standarde i drago nam je kad je i na ovaj način naš rad prepoznat pa ćemo tako i treću Večernjakovu ružu s veseljem ponijeti u redakciju", dodala je Kardum.

Večernjakova ruža za Dnevnik Nove TV Ekipa Dnevnika Nove TV na dodjeli Večernjakove ruže (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ovo je genijalno. U ime svih kolega koji rade s nama, možemo reći samo - jedno veliko hvala. Hvala vam na povjerenju, hvala vam na Večernjakovoj ruži", rekla je Marija Miholjek.

Nominacije objavljene u siječnju

Nominacije za prestižnu nagradu objavljenje su u siječnju.

Dnevnik Nove TV za ovogodišnju Večernjakovu ružu bio je nominiran u kategoriji TV emisija godine. Status lidera među informativnim emisijama Dnevnik Nove TV dodatno je učvrstio preseljenjem u novi studio i terminom od 19 sati.

Pročitajte i ovo In Magazin: Sabina Tandara Knezović - 6 Sabina Tandara Knezović Njezin je prilog otvorio prvi Dnevnik Nove TV 2005. godine, a sada je nominirana za Večernjakovu ružu

U kategoriji TV osoba godine bila je nominirana novinarka Sabina Tandara-Knezović. Pred kamerama je bez milosti, ali uvijek pošteno! Neustrašiva je reporterka od čijih pitanja zaziru mnogi političari.

Svoju karijeru na Novoj TV gradi već 18 godina, a njezin je prilog o ptičjoj gripi otvorio prvi Dnevnik Nove TV 10. listopada 2005.

Pročitajte i ovo Ksenija Kardum Osvojena Večernjakova ruža Vrijedno priznanje za Dnevnik Nove TV: "Srce nam je veliko kao kuća. Ovo je velika čast, beskrajno hvala našim gledateljima"

U seriji Kumovi s većom ulogom debitirala je mlada glumačka nada Mirna Mihelčić i njome dobila nominaciju za novo lice godine, što je i osvojila. Gledatelji su za svoje favorite glasali od 23. siječnja.


 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene