Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Josipović u Zagorju

'Dobri primjeri redovite isplate plaća mogu se naći'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović u sklopu posjeta Krapinsko-zagorskoj županiji nazočio je prezentaciji novog turističkog, interaktivnog, informativnog panoa na OMV-ovu odmorištu na autocesti u Svetom Križu Začretju.

Pano karakterizira potpuna novina koja preko aplikacije na mobitelu uz pomoć 'qr koda', odnosno tzv. brzog odgovora, omogućava snalaženje i nudi informacije o pojedinim turističkim destinacijama u županiji.

Pročitajte i ovo Požar autobusa u Krapini Buktinja na parkiralištu VIDEO Drama u Zagorju: Zapalio se autobus koji je djecu dovezao na izlet Iran se oprašta od predsjednika - 4 Iranski predsjednik i dužnosnici Posljednji ispraćaj Ebrahima Raisija: "Šokirani smo, njegova moć ponizila je Izrael i Ameriku"

Predsjednik Josipović nazočio je i godišnjoj skupštini županijske udruge uzgajivača konja te otvorenju školske športske dvorane u Jesenju.

Josipović je prethodno u Oroslavju obišao tvornicu umjetnih vlakana i polimera Bulgari-Filati i ocijenio da se radi o uspješnoj suradnji Italije, Slovenije i Hrvatske.

>> Josipović: Branitelji su zaslužni za priznatu RH

>> 'Neka pravosuđe dovrši postupke pa ćemo o imenima'

'Radi se o proizvodnji za izvoz, poštuju se kolektivni ugovori, redovito isplaćuju plaće, vlasnici su socijalno odgovorni i sve to pokazuje da se dobri primjeri mogu naći i u složenoj ekonomskoj situaciji', rekao je predsjednik Josipović nakon razgovora s članovima uprave i obilaska pogona koji zapošljava više od 250 radnika. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene