Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

tajna vještina

Dobar posao u Maksimiru! Tomašević otkrio koliko je Gibonni dobio za nastup: "Ima tim od 14 ljudi"

Praznik rada u Maksimiru - 26
Praznik rada u Maksimiru - 26 Lucija Ocko / CROPIX
Aktualno Galerija Praznik rada u Maksimiru - 26 Praznik rada u Maksimiru - 26 Foto: Lucija Ocko / CROPIX Praznik rada u Maksimiru - 34 Praznik rada u Maksimiru - 34 Foto: Lucija Ocko / CROPIX Praznik rada u Maksimiru - 33 Praznik rada u Maksimiru - 33 Foto: Lucija Ocko / CROPIX Praznik rada na Maksimiru Praznik rada na Maksimiru Foto: Lucija Ocko/Cropix +5 Praznik rada u Maksimiru - 39 Galerija 1/10 >>
Nastup Gibonija u Maksimiru za Praznik rada stoji 35 tisuća eura, otkrio je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Na tradicionalnu proslavu 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada, u park Maksimir pristiglo je na tisuće ljudi. Pripremljeno im je 40.000 porcija graha i 20.000 porcija štrukli.

Program za sve generacije organiziran je na dvije maksimirske pozornice, gdje su održani glazbeni nastupi, te kreativne i edukativne radionice. 

U programu je sudjelovalo niz glazbenih izvođača, a glavna zvijezda koja je zabavljala okupljene od podneva do 14 sati bio je Gibonni. 

"Nisam ga ja birao što ga volim već zato što ga mnogi vole, a volim ga i ja. Za sve njegove glazbenike cijena je 35 tisuća eura. Njegov tim ima 14 ljudi", rekao je Tomašević te potvrdio kako cijela proslava u Maksimiru stoji oko 70.000 eura.

Praznik rada u Maksimiru - 26 Praznik rada u Maksimiru - 25 Foto: Lucija Ocko / CROPIX

"Imamo 40 tisuća porcija graha i 20 tisuća porcija štrukli, ali u odnosu na proračun Grada Zagreba od 2,5 milijarde eura – je li to primjereno, mislim da jest. Novac je i ranije odlazio na porcije graha i sve ostalo što treba", kazao je Tomašević i dodao da se cijena proslave i prošlih godina vrtjela oko te cifre.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene