Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GUŽVA ZA BLAGDANE

Ekipa Dnevnika Nove TV u samom srcu Hrvatske pošte: Hoće li sve pošiljke stići na vrijeme?

Aktualno Galerija Sortiranje pošiljaka Sortiranje pošiljaka Foto: DNEVNIK.hr Matea Ćorić Matea Ćorić Foto: DNEVNIK.hr Krešimir Domjančić - 1 Krešimir Domjančić - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Krešimir Domjančić - 2 Galerija 1/4 >>
Iz sortirnog centra Hrvatske pošte u Velikoj Gorici javila se reporterka Dnevnika Nove TV Matea Ćorić, koja je pokušala otkriti hoće li sve pošiljke zbog blagdanske gužve stići na vrijeme.

Sortirni centar u Velikoj Gorici zapravo je srce Hrvatske pošte. Dnevno ovdje pristiže više od sto tisuća pošiljki, ne samo iz Hrvatske nego iz cijeloga svijeta. Sve te pakete treba dovesti do kućnog, a ne šumskog praga.

Upitan hoće li pošiljke koje su građani poslali danas stići na svoja odredišta do Božića, Krešimir Domjančić poručuje da sve pošiljke dolaze na kućne adrese i paketomate. Istaknuo je da je ovaj slučaj nesmotren postupak pojedinca te dodao da je takvo što protuzakonito.

"Nažalost, to se dogodilo i žao mi je da baca sjenu na jedan profesionalan, dobar i kvalitetan rad poštara", ustvrdio je.

Kaže da je riječ o rijetkom slučaju te dodaje da su sve pošiljke koje su završile u šumi odmah prikupili i dostavili. Napominje kako je prosinac tradicionalno najužurbaniji mjesec u godini te da postoji velik logistički izazov. "Na terenu ima dovoljno poštara i nemamo većih problema s kadrom", kazao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NIJE MU SE DALO Podignuta optužnica protiv poštara: Bacio pošiljke u šumu pa se potpisao umjesto primatelja

Pročitajte i ovo Ilustracija SAVJET KAKO SE ZAŠTITITI "Nemojte odgovarati, nemojte otvarati...": Hrvatska pošta poslala važno upozorenje građanima

Suočen s konstatacijom reporterke Dnevnika Nove TV Matee Ćorić da se ljudi bune da im kasne pošiljke, Domjančić je odgovorio da se radi o jednom manjem broju pritužbi, koji se kod pisanih pošiljki broje u promilima te da se građani uvijek mogu obratiti službi za korisnike Hrvatske pošte.

Napomenuo je da su propisane naknade štete za one koji nisu dobili svoje pošiljke te još jednom apelirao na građane koji se susreću s tim problemom da se jave službi za korisnike.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene