Obavijesti Video Pretražite Navigacija
hvala na povjerenju!

DNEVNIK.hr u siječnju obara sve rekorde – najveći broj stvarnih korisnika koje je ijedan hrvatski portal dosad ostvario

Aktualno Galerija Portal dnevnik.hr ruši rekorde čitanosti - 2 Portal dnevnik.hr ruši rekorde čitanosti - 2 Foto: DNEVNIK.hr Portal dnevnik.hr ruši rekorde čitanosti - 1 Portal dnevnik.hr ruši rekorde čitanosti - 1 Foto: DNEVNIK.hr Portal dnevnik.hr ruši rekorde čitanosti - 3 Portal dnevnik.hr ruši rekorde čitanosti - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 DNEVNIK.hr Galerija 1/4 >>
Početak 2021. godine u znaku je povijesnog rekorda portala DNEVNIK.hr – kao najčitaniji portal u siječnju, ostvario je dosad najveći broj stvarnih korisnika, njih 2.118.966. Brojka je to koju još nikada nije dostigao nijedan drugi hrvatski portal!

Ovakav rezultat dokaz je da građani u turbulentnim vremenima, kada točna informacija više nego ikada utječe na njihove živote, biraju provjerene izvore i svoje povjerenje daju onima koji se beskompromisno drže visokih profesionalnih standarda.

Pročitajte i ovo Nova aplikacija DNEVNIK.hr-a: Još brža, preglednija i prilagođenija čitateljima Brza i jednostavna za korištenje Nova mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a: Još brža, preglednija i prilagođenija čitateljima Slika nije dostupna rezultati u porastu Nova TV niže rekorde i na digitalnim kanalima: Na YouTubeu imala čak pet puta više pregleda od prvog konkurenta

Upravo zato ne čudi da DNEVNIK.hr povijesni rekord ostvaruje upravo u mjesecu u kojem su dominirale teme pandemije i posljedica potresa koji je zadesio Banovinu. Njegov vrhunski tim novinara i urednika, koji razumiju potrebe čitatelja i specifičnosti online kanala, u sinergiji s najjačim informativnim programom u zemlji, čitateljima je svakodnevno donosio točne, provjerene i pravovremene vijesti.

"Izuzetno smo sretni i ponosni na ovaj rekordni rezultat, a posebna je čast da je on ostvaren baš u siječnju koji su obilježili turbulentni dani nakon razornog potresa u Banovini. To je potvrda da su građani, u trenutku kada su im bile potrebne točne i pravovremene informacije, prepoznali DNEVNIK.hr kao mjesto na kojem će ih sigurno dobiti. Svaki čitatelj nam je neopisivo važan i zahvalni smo što cijene našu kvalitetu, objektivnost i vjerodostojnost, što nam vjeruju i što nam se vraćaju. Ovakav uspjeh portala rezultat je timskog rada cijele redakcije kojoj i ovom prigodom zahvaljujem na doprinosu i predanosti", rekla je Lana Ružičić, v.d. glavne urednice portala.

Sjajne rezultate zabilježili su i povezani specijalizirani portali koji čitateljima nude najbolji sportski, zabavni i lifestyle sadržaj uz koji se mogu opustiti.

Tako je lifestyle portal zadovoljna.hr privukao 1.218.680 stvarnih korisnika koji su njegove stranice pregledali 19.028.200 puta. Najčitaniji specijalizirani portal za putovanja i gastronomiju, punkufer.hr, u siječnju je posjetilo 878.171 stvarnih korisnika, a njegove su stranice pregledane 4.261.479 puta. Ukupno 881.408 stvarnih korisnika portala gol.hr pregledalo je vijesti iz svijeta sporta 8.173.836 puta, a zanimljivosti iz svijeta poznatih koje svakodnevno donosi showbuzz.hr privukle su 1.242.988 stvarnih korisnika, uz ostvarenih 37.743.319 pregleda stranica.

Velik broj posjetitelja privukla je i web stranice Nova TV grupe. U siječnju je imala 487.239 stvarnih korisnika te ostvarila 3.710.239 pregleda stranica.

Posjećenost portala neodvojiva je od društvenih mreža, gdje su DNEVNIK.hr i Nova TV u samome vrhu. U siječnju je tako na svim Facebook stranicama u portfelju Nove TV ostvareno više od 2,5 milijuna interakcija, kao i više od 50 milijuna video pregleda na istoj društvenoj mreži. Ostvareno je više od 23 milijuna pregleda videa na Youtube kanalu Nove TV, koji s više od 392.000 pretplatnika te više od 150.000 pratitelja na Instagramu uvjerljivo drži status najjačeg televizijskog profila na navedenim mrežama. Gotovo 10 milijuna video pregleda ostvareno je na Facebook stranici IN magazin te 7 milijuna na stranici hit serije Dar Mar.

Izvori: Gemius Audience, siječanj 2021.; Facebook Insights, Instagram Insights, Creator Studio, Socialbakers, YouTube analytics

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene