Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IMPRESIVNI REZULTATI

Zahvaljujući vama DNEVNIK.hr je ljeto započeo kao najčitaniji domaći news portal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portal DNEVNIK.hr ljeto je započeo kao najčitaniji news portal u Hrvatskoj. U lipnju je tako ostvario rezultat od čak 2.034.509 stvarnih korisnika te rast u broju posjećenosti stranica od 10,6 posto u odnosu na prošli mjesec.

Sjajne rezultate zabilježili su i povezani specijalizirani portali koji čitateljima nude najbolji sportski, zabavni i lifestyle sadržaj. Tako portal zadovoljna.hr drži prvo mjesto među portalima posvećenim ženama i po broju stvarnih korisnika (1.142.256) i po broju pregleda stranica (19.629.363). Jedinstveni projekt portala zadovoljna.hr, Zadovoljna akademija, koji promiče cjeloživotno učenje i osnaživanje žena, u lipnju je uspješno zatvorio svoju petu sezonu, s odabranih 50 polaznica koje upravo pohađaju edukacije.

Najpopularniji specijalizirani portal za putovanja i gastronomiju, punkufer.hr, u lipnju je posjetilo 790.976 stvarnih korisnika, dok su njegove stranice pregledane 3.587.701 puta. Ovaj je portal u lipnju pokrenuo i dva važna projekta: #neokolišaj, ekološki osviještenu kampanju kojoj je cilj educirati čitatelje o zaštiti prirode te promovirati i potaknuti na recikliranje i zero waste filozofiju, te Punkufer preporuka - interaktivnu kartu Hrvatske na kojoj se mogu pronaći preporuke za destinacije, prirodne ljepote i restorane.

U mjesecu koji je obilježilo nogometno prvenstvo, sportski portal gol.hr je s brojkom od 1.031.661 stvarnih korisnika ostvario rast od 66,3 posto u odnosu na prošli mjesec, što je najveći skok u njegovoj kategoriji. Showbuzz.hr, portal koji donosi zanimljivosti iz svijeta poznatih i slavnih, već drugi mjesec zaredom obara vlastiti rekord po broju pregleda stranica i u mjesecu iza nas on je iznosio 56.350.038, čime je dvostruko nadmašio konkurenciju. Jedan od popularnih sadržaja ovog portala svakako je i urnebesno zabavan Fakap serijal Mie Kovačić i Ide Prester, koji je ostvario više od 2,5 milijuna pregleda.

Portal DNEVNIK.hr može se pohvaliti i dobrim rezultatima na društvenim mrežama – na Facebook stranicama ostvareno je više od 20 milijuna video pregleda, a na službenim kanalima Facebooka, Instagrama i Twittera, portal ima više od milijun pratitelja.

Izvori: Gemius Audience, lipanj 2021.; Facebook Insights, Instagram Insights, Twitter Analitycs.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene