Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u Zagrebu

Procurili detalji tragedije: "Moja kći bila je trudna dva mjeseca..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetnaestogodišnja K. K. pronađena je u parkiranom automobilu, s višestrukim ubodnim ranama. Osumnjičeni D. K. pobjegao je s mjesta zločina, no nešto kasnije sam se predao policiji. Iz policije odbacuju optužbe žrtvine majke da nisu ništa učinili da bi spriječili ovakav razvoj događaja.

Mlada ženska osoba ubijena je u srijedu oko 22 sata u zagrebačkom naselju Volovčica, a njezino je tijelo pronađeno u automobilu na parkiralištu ispred zgrade u kojoj je živjela.

Iz PU zagrebačke potvrdili su da je djevojka (19) ubijena oštrim predmetom te da je preminula zbog više ubodnih rana. Osumnjičeni, 20-godišnjak, prvo se udaljio s mjesta događaja, da bi se nešto kasnije predao policiji. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a kako doznajemo, policija provodi pretres obiteljske kuće osumnjičenog D. K. 

Pročitajte i ovo Njemačka policija Istraga je u tijeku Dvojica Ukrajinaca izbodena u trgovačkom centru u Njemačkoj: Ubio ih Rus Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava...

"D.K. je mojoj kćeri prijetio. Vodili su kazneni postupak. Prošle godine joj je 27. studenoga razbio auto. Uzet joj je Samsung Galaxy. Išla je zbog toga na DORH sad u utorak. Režem si glavu da mi je kćer ubio D.K. Stalno su se prijetili da imaju novaca i da će sve napraviti. Evo, vidite kako je to sad sve završilo. On će tek u lipnju navršiti 20 godina. Bila sam zbog njegovog maltretiranja u IV. policijskoj postaji.

Motiv ubojstva? Ne znam. Otišla sam u noćnu. Zvao me bivši muž da ga je zvao susjed, da su nam policija i Hitna pred zgradom. Došla sam odmah. D.K. je to napravio. Bili su prije par godina u vezi, pa su prekinuli. Pa su se sudili kad ju je napao tu kod crkve. Stalno s njim problema. Misli ako tata ima novaca, da može sve i svašta. Moja kćer je u ožujku trebala navršiti 19 godina.

Ne mogu vjerovati da ta policija ništa nije učinila. Koliko puta smo ga prijavljivali i ništa. Dabogda završio konačno u zatvoru. Pa ovo nije normalno. Ugasiti mladi život?!", rekla je okupljenim novinarima majka ubijene djevojke, prenosi Jutarnji list. Po neslužbenim informacijama, radi se o mladiću koji je u travnju 2016. godine u Zagrebu na Vukovarskoj automobilom usmrtio pješaka, oca osmero djece.

"Bio je ljubomoran i htio je da mu se ona vrati. Ona je rekla da mu se neće vratiti, i to nije prvi put. Da je bio u zatvoru, ovo se ne bi desilo", rekla je majka žrtve. Kazala je i kako je njezina kći u trenutku ubojstva bila dva mjeseca trudna. Navela je kako je bila u vezi s dobrostojećim i 'nešto starijim' arhitektom rodom iz Pule koji živi na Trešnjevci.

Ustvrdila je i kako su osumnjičenog bezuspješno više puta prijavljivali, no u policiji se doznaje da su, kao i svakom drugom slučaju postupali svaki put kad je od njih zatražena intervencija. Neslužbeno se doznaje da su muškarca temeljem prijave 19-godišnjakinje za prijetnju prepratili 2015., kad mu je izrečena sudska zabrana približavanja žrtvi i posjećivanja određenih mjesta, prenosi Hina.

Podsjetimo, iako je u Hrvatskoj broj slučajeva nasilja nad ženama u padu, lani je od ruke bliske osobe smrtno stradalo čak 15 žena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene