Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sada je stabilno

Djevojčica (6) pala i zadobila teške ozljede jetre: Vladinim zrakoplovom iz Dubrovnika hitno prebačena u Klaićevu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zagrebačku Kliniku za dječje bolesti Klaićeva u četvrtak je Vladinim zrakoplovom hitno prevezena šestogodišnja djevojčica s teškim ozljedama jetre, javlja 24sata.

Šestogodišnja djevojčica koja je zadobila ozljede pri padu s kreveta na kat hitno je prebačena Vladinim zrakoplovom iz Opće bolnice Dubrovnik za Zagreb.

Pročitajte i ovo Centar za azilante (ilustracija) U Prečkom Pobuna u zagrebačkom kvartu, ne žele Centar za azilante: Policija pojasnila o čemu je riječ Sulejman Kadribašić Korisnik Doma za starije "Svugdje su bili plakati, da ga nitko nije sreo...": Obitelj nakon tri mjeseca i dalje traži Sulejmana Kadribašića

Djevojčica je teške ozlijede jetre zadobila nakon što je nesretnim slučajem pala s kreveta, a prema neslužbenim informacijama, iako visina s koje je pala nije bila velika, djevojčici je pri padu napuknula jetra.

Ravnatelj dubrovačke bolnice doc. dr. Marijo Bekić je za kazao da je u njegovu bolnicu djevojčica stigla prije tri dana, a transport prije nije bio moguće jer se djevojčicu najprije trebalo stabilizirati kako bi mogla putovati do Zagreba.

Ravnatelj Klaićeve bolnice u Zagrebu prof. dr. Goran Roić je za 24sata rekao da su odmah po dolasku šestogodišnjakinje u Zagreb liječnici počeli s utvrđivanjem težine ozljeda.

Vitalni parametri za sada su stabilni, a u petak će liječnički konzilij odlučiti o daljnjem liječenju djevojčice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene