Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Djelatnica Ministarstva pravosuđa osumnjičena za primanje mita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
USKOK je podnio istražni zahtjev istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu protiv hrvatske državljanke G. G. (1955.) zbog osnovane sumnje u protuzakonito posredovanje, izvijestio je USKOK na svojim web stranicama.

Osnovano se sumnja da je osumnjičenica, od listopada 2003. do kolovoza 2004. godine, u Zagrebu, Sesvetama i Velikoj Mlaki dogovorila s jednim muškarcem da će kao viša savjetnica u Upravi za građansko pravo Ministarstva pravosuđa, za njega kod nadležnih sudaca i službenika Općinskog suda u Zagrebu i Županijskog suda u Zagrebu ishodovati žurno rješavanje zemljišno-knjižnog postupka u kojemu bi se on upisao kao vlasnik nekretnina.

Pročitajte i ovo Ilustracija USKOK potvrdio Optužen trojac: Obilazili bankomate u ime Fine, tražili mito i krivotvorili dokumente Slika nije dostupna Zahtjev Ministarstva pravosuđa BiH traži od Austrije izručenje generala Divjaka

Osumnjičenica je u listopadu 2003. od njega, a preko jedne ženske osobe, preuzela 5000 eura, a potom u siječnju 2004. godine 10.000 eura. 

U tom je razdoblju, na ime pozajmice, osobno preuzela još 2000
eura. 

U dva navrata taj je muškarac platio popravak osobnog automobila osumnjičenice, i to u travnju 2004. popravak u iznosu od oko 1300 kuna te u kolovozu 2004. popravak u iznosu od oko 1800 kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene