Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konzultacije u HNS-u

Divjak ne uzmiče niti pedlja oko Glunčića: "Ja sam svoje rekla već ranije i od toga ne odustajem"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica Blaženka Divjak ponovila je svoj stav o Matku Glunčiću kao potencijalnom voditelju Ekspertne radne skupine za provođenje kurikularne reforme. Naglasila je, da ne odustaje od toga da je Glunčić neprihvatljiv na toj poziciji.

"Ja sam svoje rekla već ranije i od toga ne odustajem", naglasila je Divjak, a prenosi N1. Podsjetimo, premijer Andrej Plenković ranije je poručio, nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a, kako nije u redu komentirati kandidate javnog natječaja dok je on još u tijeku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NATRAG NA FAKULTET Blaženka Divjak odlazi iz politike: "Građani očekuju da ministri budu političari s izbornim legitimitetom" Slika nije dostupna parlamentarni izbori Štromar: Blaženka Divjak nezavisna je kandidatkinja na HNS-ovoj listi

Divjak je u petak navečer stigla u središnjicu HNS-a u Zagrebu, kako kaže, na konzultacije.

"Ovdje su konzultacije s HNS-om da vidimo kako ćemo sada dalje, ja sam sigurno tako dugo dok je moja ekipa u Ministarstvu mi ćemo i dalje raditi. U ponedjeljak krećemo s edukacijama. Sigurna sam da ćemo uspjeti to odraditi. Mi radimo normalno", kazala je Divjak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene