Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najava iz HEP-a

Dio Novog Zagreba od nedjelje bez tople vode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog radova na magistralnom vrelovodu u Utrinama potrošači u naseljima Utrine, Travno, Sloboština, Dugave i Jakuševec neće imati toplu vodu od nedjelje u 20 sati do srijede u jutarnjim satima.

Djelatnici HEP-Toplinarstva u Utrinama provode radove rekonstrukcije i revitalizacije vrelovodne mreže, koji su nužni kako bi se osigurala kontinuirana i sigurna opskrba novozagrebačkih potrošača toplinskom energijom. Radovi su organizirani tako da potrošači što kraće budu bez tople vode.

Pročitajte i ovo Dio Zagreba bez tople vode, ilustracija Kompleksni i zahtjevni radovi Novi problemi za Zagrepčane: Pojedini kvartovi opet bez tople vode, ali ima i pozitivnih strana Ilustracija još i to! Veliki dio Zagreba opet bez tople vode! Oglasili se iz HEP-Toplinarstva

>> HEP u dva dana uveo struje za 10 milijuna kuna

HEP-Toplinarstvo moli stanovnike tih naselja Novog Zagreba za strpljenje i razumijevanje tijekom trajanja radova na magistralnom vrelovodu i obustave isporuke toplinske energije, navodi se u priopćenju HEP Toplinarstva.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene