Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Josip Radeljak Dikan, jedan od triju nasljednika imovine Dubrovčanina Aksela Petkovića, danas je na press konferenciji za svu strku nastalu oko tog slučaja optužio medije i ulicu.


Na konferenciji danas sazvanoj u Europskom domu, povodom medijskih napisa o oporuci Aksela Petkovića, pojavilo se sve troje nasljednika: odvjetnik Branko Šerić, javni bilježnik Nikša Viđen i Josip Radeljak koji je bio u društvu sin Lea. Dikan je medije optužio za klevetničke tvrdnje te objasnio kako događaj uopće nije sporan nego se radi o posljednjoj volji pokojnika.

Vezani članci Slika nije dostupna Red Carpet Top 30 specijal: Odabrani najcelebovi prvog dijela godine! Slika nije dostupna Ibrica Jusić incident svog brata i Radeljaka usporedio s izmetom

>> Prijatelj Dikanu ostavio bogatstvo na upravljanje

'Ja nudim odvjetništvu da se uključi u slučaj', rekao je Dikan te dodao da će se na taj način vidjeti da su nasljednici zapravo žrtve. Dikan je naznačio kako ni jedan od nasljednika zapravo ništa neće zaraditi već će njih troje voditi brigu o bolesnoj sestri pokojnog Aksela Petkovića. U slučaju da ona umre prije nekog od nasljednika, oni su dužni osnovati zakladu koja će se baviti školovanjem siromašnih dubrovačkih studenata.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju