Koji su joj daljni koraci nakon današnjeg svjedočenja pred Antikorupcijskim vijećem, ima li šanse postati ravnateljica bolnice, smješta li joj politika? O svemu tome Andrija Jarak razgovarao je s doktoricom Dijanom Zadravec.


Dr. Dijana Zadravec odazvala se intervjuu za Dnevnik Nove TV jer je, kako je kazala, na bolovanju, ali ne na strogom mirovanju.

Vezani članci Davor Vagić Od popravljanja međuljudskih odnosa do popravljanja klima uređaja... Što sve čeka novog ravnatelja Vinogradske Prof. Dijana Zadravec Sastali se Dijana Zadravec i Vili Beroš: "Moja smjena je nezakonita, ministar to može poništiti"

Upitana za SMS poruku koju povezuje s predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem Zadravec kaže kako nije rekla da je on slao SMS.

"Rekla sam da imam SMS u kojem je jasno da je intervenirao za gospodina Zovaka. Intervenirao je na određenim razinama da Zovak ostane ravnatelj bolnice, danas sam na Nacionalnom vijeću rekla da ću to javno objaviti", kazala je.

Poznato je da je članica HDZ-a te ističe kako korupcija nema stranačku iskaznicu.

"HDZ ima program borbe protiv korupcije, i ja ga slijedim. Ne očekujem sankcije, ničega se ne bojim. Moja borba je usmjerena na borbu protiv korupcije, imam sve činjenice i argumente na svojoj strani", ističe Zdravec.

Upitana hoće li pokazati SMS o kojem je govorila na Nacionalnom vijeću kaže da ga ima na kompjuteru. Od natječaja za ravnateljicu bolnice kaže kako ne očekuje previše, ali očekuje da ju se vrati na mjesto predstojnice radiologije.

"Želim raditi u Vinogradskoj, to je moja bolnica, mnogi su mi kolege izrazili podršku. 25 godina sam gradila karijeru, imam međunarodno priznatu diplomu, ne bojim se. Ako je ovo početak reforme javno-zdravstvenog sustava spremna sam podnijeti svaku žrtvu", poručila je dr. Zadravec u razgovoru za Dnevnik Nove TV. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr