Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DETALJI NESREĆE

"Ne mogu opisati taj užas": Kako je došlo do stravičnog pada djevojčice s trećeg kata, koji je samo čudom preživjela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četverogodišnjakinja koja je u subotu pala s trećeg kata zgrade u Iloku imala je sreće što su joj pad ublažili breza i motocikl. Lakše je ozlijeđena i dobro se oporavlja, a u javnost počinju izlaziti detalji nesreće.

Djevojčica je u subotu oko 13:50 skakala po krevetu koji se nalazi uz prozor dok je njezina majka čistila stan. U jednom trenutku naslonila se na komarnik koji je bio postavljen preko prozora. Radi se o običnoj mreži koja sprečava ulazak insekata u prostor pa je malena pala s gotovo 11 metara visine. Srećom, pad su joj ublažili drvo breze i motocikl Tomos.

"Ne mogu opisati taj užas i nemoć koju je osjetila majka"

"Majka je bila izvan sebe kad se sjurila s trećeg kata dolje do svoje kćerkice, koja je bila sva krvava. Imala je krvavu nadlakticu i koljena te je bila prekrivena mrežom komarnika. S prozora stana je, pak, vrištala njezina sestrica. Ja vam ne mogu opisati taj užas i nemoć koju je osjetila majka, koja je malenu u jednom trenutku uzela u naručje te ju odnijela gore u stan. Pritom ju je malecka gušeći se u suzama pitala: 'Mama, mogu li te zagrliti?", rekla je za Jutarnji list susjeda obitelji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna s 11 metara Sreća u nesreći! Dijete palo s trećeg kata i zadobilo samo lakše ozljede. Spasila ga nevjerojatna slučajnost

Drugi susjed kaže da je njegova supruga, čim je začula vrisku i zapomaganje, istrčala van te zvala Hitnu pomoć, koja je, zatim, vrlo brzo došla.

"Prvo smo mislili da je dijete palo na tlo dok je trčalo. Vidjeli smo je u sjedećem položaju, kraj motocikla koji je imao odvaljen sic, a preko nje je bila neka mreža. Njezina majka, koja je odmah dotrčala, bila je izvan sebe i molila je susjede da joj zovu muža i Hitnu. Oduzele su nam se svima noge kada smo doznali da je curica zapravo pala kroz prozor", otkriva nam jedna od susjeda obitelji, napominjući kako su supružnici vrlo brižni roditelji.

Pročitajte i ovo Sjekira (Foto: Guliver/Thinkstock) drama u vrbovcu Pokušao ubiti susjedu pa pobjegao. Od jutra ga traže sve raspoložive policijske snage, vjeruje se da je napadač psihički rastrojen

Otac djevojčice za Glas Slavonije je kazao da je malena dobro. "Samo je Bog spasio našu curicu, i anđeli je spustili na zemlju. Hvala dragom Bogu, danas je ona dobro", rekao je.

Policija će o navedenom događaju obavijestiti nadležno državno odvjetništvo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene