Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vodstva stranaka koalicije desnog centra usuglasila su danas predizbornu strategiju i utvrdila redoslijed mjesta na koalicijskoj listi na izborima za Europski parlament, a sporazum o koalicijskoj listi bit će potpisan potkraj idućeg tjedna.


Dogovor su postigla vodstva HDZ-a, HSS-a, HSP-a Dr. Ante Starčević, Bloka umirovljenici zajedno, Hrvatske demokršćanske stranke i Zagorske demokratske stranke na sastanku u središnjici HDZ-a, priopćeno je iz HDZ-a.

Vezani članci Dom za starije osobe / Ilustracija Umirovljenici čeznu za društvom, jedno mjesto im pruža veliku utjehu i radost: ''Ovdje nema suza, a časna je DJ i pušta Kiću Slabinca'' Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a Plenković rekao da se razmišlja o uvođenju COVID potvrda u socijali: "To je logično i normalno"

Glasnogovornica HDZ-a Dajana Antonija Bebek, upitana za redoslijed kandidata na listi, rekla je da će on biti predstavljeno javnosti tek potkraj idućeg tjedna, kada se bude potpisivao koalicijski sporazum.

5 do 12 okupio se Savez za Hrvatsku: 'Nudimo izlaz iz krize i spremni smo biti treća opcija'

Na prijedlog predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, dogovoreno da će se zajedničkom gospodarskom timu u cilju razrade uspješnoga gospodarskog programa i konkretnih razvojno-investicijskih projekata priključiti ekonomski stručnjaci CDU-a, navodi se u priopćenju te dodaje da su "svi partneri iskazali zadovoljstvo postignutim dogovorom o listi koja će pobijediti na europskim izborima, uz duboko uvjerenje u pobjedu koalicije desnog centra na predsjedničkim i parlamentarnim izborima".

Dogovoreno je i da se intenziviraju sastanci međustranačkih radnih skupina i koalicijskoga izbornog stožera. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook