Obavijesti Video Pretražite Navigacija

DC predao imovinske kartice svojih kandidata predstavnicima 'Bure'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica demokratskog centra Vesna škare Ožbolt predala je predstavnicima mreža organizacija civilnog društva 'Bura' imovinske kartice svojih kandidata na predstojećim parlamentarnim izborima.

Tim se činom DC odazvao pozivu udruge 'Bura' na sudjelovanje u akciji 'Za sabor čistih ruku', rekla je Vesna Škare Ožbolt.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Nova energija' Potpisan koalicijski sporazum SDP-HNS-DC za županiju Slika nije dostupna DC traži odgovornost Vlade za 'slučaj' Brodosplit

Dodala je kako su glavni naglasci njezine stranke u predizbornoj kampanji jačanje pravne države, transparentnost i borba protiv korupcije, pa su stoga, sastavljanjem imovinskih kartica svojih kandidata, krenuli od sebe.

Po njezinim tvrdnjama, u DC-u je bilo dvoje ili troje ljudi koji su htjeli mjesto na listi, ali kada su saznali da moraju ispuniti
imovinske kartice odustali su.

Predstavnik mreža udruga 'Bura' Munir Podumljak rekao je kako je DC prvi predao imovinske kartice, te će se time svrstati na prvo mjesto na njihovoj 'bijeloj listi'.

'Bura' će, kako je rečeno, nakon 15. studenog objaviti 'bijelu i
crnu listu' onih koji su predali i onih koji nisu predali svoje
imovinske kartice, a one će biti tiskane u obliku 200 tisuća letaka, koji će biti dijeljeni građanima uoči izbora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene