Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Javnost zaslužuje istinu''

Davor Bernardić: ''Situacija u Agrokoru puno teža i mutnija od onog što je poznato javnosti''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Davor Bernardić ocijenio je u subotu kako su teške optužbe koje je Ivica Todorić iznio na račun Vlade još jedna potvrda važnosti saborskog istražnog povjerenstva o Agrokoru.

"Ivica Todorić iznio je ozbiljne i zastrašujuće optužbe na račun Vlade, od toga da je ucijenjen do toga da Vlada Republike Hrvatske pomaže strvinarskom fondu Knighthead i da iza tog fonda direktno stoje (Ante) Ramljak i (Martina) Dalić. Ovo je samo dokaz da je situacija u Agrokoru puno teža i mutnija od onog što je već poznato u javnosti", napisao je Bernardić na svom facebook profilu.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Ivica Todorić Slučaj Agrokor Todorić se obratio javnosti nakon pada ključnog vještačenja: "Sve im se srušilo"

Smatra kako danas više nitko ne može biti protiv saborskog povjerenstva za utvrđivanje istine o Agrokoru jer, ističe, radi se o kompaniji čiji problemi potencijalno mogu ugroziti sudbine desetaka tisuća građana Hrvatske.

"Hrvatska javnost zaslužuje znati istinu. Zašto Vlada već pet mjeseci skriva informacije o pravom stanju u Agrokoru? Zašto je Todorić o ovome progovorio tek sada? Ovo je još jedna potvrda važnosti istražnog povjerenstva", stoji u Bernardićevoj objavi. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene