Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova web stranica

Darko Milinović zasjao u internetskom svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko Milinović, kandidat za predsjednika HDZ-a, ima vlastitu internetsku stranicu dostupnu i na engleskom jeziku.

Da je Darko Milinović preuzeo svjetske standarde u internetskom svijetu svjedoči njegova nova internetska stranica. Iako se pisalo kako će se Milinović u kampanji za predsjednika HDZ-a koristiti prokušanim metodama i osloniti se osobno obilaženje birača, čini se da se predomislio.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Uoči procesije na Hvaru Stranci prijeti kazna: Plenković komentirao problem s HDZ-ovim listama Andrej Plenković Zanimljiva imena Pogledajte tko se sve našao na HDZ-ovim listama: Stranci prijeti kazna

Tako se na početnoj stranici izrađenoj po svjetskim standardima, čiji dizajn potpisuje mladež HDZ-a,  smiješi njegovo ozareno lice. Izmjenjuju se fotografije na kojima je Darko Milinović, a u pozadini su pokojni Franjo Tuđman, tvrđava u Kninu, Vukovar, skupovi HDZ-a. Slogan glasi 'Mi smo HDZ, budi i ti!'.

Stranica otkriva biografiju Darka Milinovića te njegov raspored aktivnosti u predsjedničkoj kampanji. Tu se nalaze i sve najnovije vijesti iz njegova stožera te bogata galerija fotografija. također, Darko Milinović poziva sve građane da se jave s prijedlozima i pitanjima, a odgovor će dobiti u najkraćem mogućem roku.

Uz Darka Milinovića, Domagoj Milošević, Milan Kujundžić i Drago Prgomet, svi odreda kandidati za predsjednika HDZ-a, i prije su se okrenuli novim medijima i otvorili internetske stranice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene