Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AKCIJA MINISTARSTVA I HŽ-a

Besplatno vlakom u Knin na proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te godišnjice Oluje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo hrvatskih branitelja u suradnji s HŽ Putničkim prijevozom organizira u nedjelju, 5. kolovoza besplatan prijevoz vlakom iz Zagreba i Splita do Knina.

Akcija je organizirana u povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 23. godišnjice vojno-redarstvene akcije Oluja.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Slika nije dostupna SVI DETALJI SVEČANOSTI Umjesto detalja o proslavi Oluje, sve je zanimala samo jedna stvar: Prvi put građani će ih vidjeti u akciji

Vlak iz Splita polazi u 5:24, a u Knin dolazi u 7:21. Stoji u Kaštel Starom (5:46), Perkoviću (6:23), Unešiću (6:37) i Drnišu (6:59).

Iz Zagreba vlak polazi u 1:20 sati. Ide preko Karlovca (1:56), Ogulina (2:49), Gospića (5:08) i Gračaca (5:44). U Knin dolazi u 6:50.

Vlak iz Knina polazi u 17:05, s usputnim zaustavljanjima za izlazak putnika, i u Split dolazi u 18:59 sati.

Za Zagreb vlak iz Knina polazi u 17:27 i s usputnim zaustavljanjima za izlazak putnika dolazak se očekuje u 23:01.

Zainteresirane građane poziva se da preuzmu besplatne karte na blagajnama kolodvora, a zbog ograničenog broja mjesta u vlakovima jedna osoba može preuzeti najviše četiri karte. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene