Kninska tvrđava (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Kninska tvrđava (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ministarstvo hrvatskih branitelja u suradnji s HŽ Putničkim prijevozom organizira u nedjelju, 5. kolovoza besplatan prijevoz vlakom iz Zagreba i Splita do Knina.


Akcija je organizirana u povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 23. godišnjice vojno-redarstvene akcije Oluja.

Vezani članci Znak zabrane kretanja po željezničkim tračnicama, ilustracija Djevojčice snimale selfie pred nadolazećim vlakom. Jedna na mjestu poginula, druga zbog šoka u bolnici Boris Milošević i Sabina Tandara Knezović - 1 Potpredsjednik Vlade Boris Milošević otkrio kako gleda na kritike iz Srbije pa poslao poruku krajnjoj desnici

Vlak iz Splita polazi u 5:24, a u Knin dolazi u 7:21. Stoji u Kaštel Starom (5:46), Perkoviću (6:23), Unešiću (6:37) i Drnišu (6:59).

Iz Zagreba vlak polazi u 1:20 sati. Ide preko Karlovca (1:56), Ogulina (2:49), Gospića (5:08) i Gračaca (5:44). U Knin dolazi u 6:50.

Vlak iz Knina polazi u 17:05, s usputnim zaustavljanjima za izlazak putnika, i u Split dolazi u 18:59 sati.

Za Zagreb vlak iz Knina polazi u 17:27 i s usputnim zaustavljanjima za izlazak putnika dolazak se očekuje u 23:01.

Zainteresirane građane poziva se da preuzmu besplatne karte na blagajnama kolodvora, a zbog ograničenog broja mjesta u vlakovima jedna osoba može preuzeti najviše četiri karte. (Hina)