Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protiv tjelesnog kažnjavanja djece

Dan obitelji: Ministarstvo predstavilo novi spot

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom 15. svibnja, odnosno današnjeg dana obitelji, Ministarstvo obitelji predstavilo je novi spot u svrhu smanjenja tjelesnog kažnjavanja djece. Na dan obitelji u brojnim gradovima organizirane su prigodne radionice i predavanja za djecu i roditelje.

Obiteljski centar grada Zagreba prigodno je proslavio ulazak u nove prostorije. U njima će, nadaju se, još kvalitetnije savjetovati velik broj obitelji koje im se javljaju za pomoć.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Komentirao i Škoru Plenković predstavio predizborni spot HDZ-a i najavio: "Osigurat ćemo 100.000 novih radnih mjesta" Slika nije dostupna reklama na društvenim mrežama Kako vam se sviđa novi spot turističke zajednice? ''Vaš dom dovodimo u Hrvatsku''

'Ne treba im uputnica, mi ništa ne zapisujemo, ne vodimo nikakve evidencije, čak nam se mogu i krivo predstaviti. Mi samo želimo da oni razumiju da je ovo ustanova u koju mogu doći tražiti pomoć i podršku. Da ih nitko neće optuživati', rekla je Ljerka Lacković, ravnateljica Obiteljskog centra grada Zagreba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene