Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Čučić oženio odvjetnicu koja je štrajkala glađu kako bi vratila njegove kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubomir Čučić danas se u Petrinji vjenčao sa svojom odvjetnicom Natašom Pifer Mihelić, koja je udajom uzela njegovo prezime.

Par se vjenčao u galeriji Krsto Hegedušić danas u 18 i 30. Proslava vjenčanja održana je u restoranu Mis, a najavili su i bračno putovanje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pao diplomat Ljubomir Čučić uhićen u Njemačkoj, čeka se izručenje Slika nije dostupna Bivši diplomat u bijegu Objavljena tjeralica za Čučićem

Ranije je danas Čučić priopćio da za njim u Francuskoj nije raspisana tjeralica, kako je to jučer na konferenciji za novinare rekla odvjetnica njegove bivše supruge Višnja Drenški-Lasan.

"Za Ljubomirom Čučićem nije u Francuskoj raspisana tjeralica, Ljubomir Čučić se ne mora u Francuskoj podvrći psihijatrijskom vještačenju (odredjeno je, naime, psiho-socijalno vještačenje cijele obitelji Čučić, uključujući majku i kćeri), Ljubomir Čučić bio je u Francuskoj proteklih mjeseci i nije uhićen, ali isto tako nije vidio ni svoje kćeri jer mu to njihova majka onemogućava", kaže se među ostalim u Čučićevu priopćenju.

>> Čučić selektivno informira javnost

>> Čučićeva odvjetnica štrajka glađu i na blogu traži povratak kćeri

Odvjetnica Drneški-Lasan rekla je jučer na konferenciji za novinare u Zagrebu da bi Čučić mogao vidjeti djecu, ali najprije se mora javiti francuskim vlastima kako bi se vještačenjem utvrdilo štete li djeci kontakti s ocem i u kojim bi se uvjetima kontakti održavali. 

Dodala je da mu je Obiteljski sud u Rheimsu privremeno oduzeo roditeljska prava i pravo na kontakte s djecom te da će se odluka o vraćanju tih prava donijeti nakon što se nad njim provede psihijatrijsko vještačenje. 

Odvjetnica bivše Čučićeve supruge Magali Boers smatra da on ne želi otići u Francusku jer bi bio pritvoren budući da je za njim, dodala je, sud raspisao tjeralicu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene