Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crobarometar

Građani sigurni u stabilnost vladajućih: 79 posto smatra da će koalicija opstati do kraja mandata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema posljednjem istraživanju Crobarometar, koje provodi agencija Ipsos Puls, a ekskluzivno objavljuje Dnevnik Nove TV, srpanjski se EU optimizam među hrvatskim građanima u kolovozu istopio.

Sudeći prema posljednjem Crobarometru, koji je provela agencija Ipsos Puls na 961 ispitaniku, Hrvatska se vratila u normalno stanje. Srpanjski se optimizam, čini se, istopio.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nakon objave Crobarometra Plenković komentirao istraživanje Dnevnika Nove TV: ''Kad se HDZ zalaufa, bit ćemo kao zagorski cug'' Slika nije dostupna Crobarometar Evo kojim političarima raste popularnost

>> SDP najbolji u deset mjeseci, HDZ 'zacementiran' na 22 posto

Smjer kojim ide Hrvatska blago je porastao prema pesimizmu. Sada 62 posto građana misli da zemlja ide u lošem smjeru, dok je u srpnju to mislilo njih 57 posto. Istodobno, da zemlja ide u dobrom smjeru, misli njih 27 posto, u odnosu na svakog trećeg ispitanika koji je to mislio mjesec prije. Ne zna njih 11 posto.

Ulazak u Europsku uniju je očito 'otopio' pozitivan dojam među građanima, no isto tako razina pesimizma je i dalje niža, u odnosu na zadnju godinu.

KOALICIJA NIKAD JAČA

Vladajuća koalicija odradit će mandat do kraja, misli to 79 posto ispitanika, a da će se raspasti misli 14 posto građana. Ne zna njih 7 posto. Rezultate Crobarometra, koji provodi agencija Ipsos puls na 961 ispitaniku, ekskluzivno objavljuje Dnevnik Nove TV večeras u 19:15h.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene