Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Čović i Sanader sastaju se u Hercegovini?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednici Hrvatske demokratske zajednice i HDZ BiH Ivo Sanader i Dragan Čović sastat će se u subotu na području Bosne i Hercegovine kako bi dogovorili zajednički nastup na predstojećim izborima za Sabor.

Sam Čović nije izrijekom potvrdio da li će sastanak uslijediti u
subotu ali je rekao kako je takav susret planiran.

Pročitajte i ovo Sarajevo Alarmantno stanje Sarajevo je drugi najzagađeniji grad na svijetu: Zbog kvalitete zraka godišnje umre 3300 ljudi Požar trgovačkog centra u Sarajevu - 6 Vatrogasci na terenu VIDEO/FOTO Gori trgovački centar u Sarajevu: Vatra zahvatila i hotel, čule se eksplozije

"Sa Sanaderom se u svakom slučaju trebam sastati. Hoće li to biti u subotu ili koji dan kasnije, ništa ne mijenja na stvari", kazao je Čović precizirajući kako će susret uslijediti negdje u Hercegovini.

Predsjedništvo HDZ BiH je ranije ovog tjedna odlučilo istaknuti svoju kandidatsku listu za XI. izbornu jedinicu čiji bi nositelj bio Čović.

Predsjednik HDZ BiH istaknuo je kako njegova stranka Sanaderu odnosno HDZ-u Hrvatske i dalje nudi dogovor o ovom projektu.

"Mi nudimo dogovor. Prošla su vremena kada je HDZ u Zagrebu mogao diktirati HDZ-u BiH što i kako činiti. Hoćemo aktivnu ulogu u formiranju liste i od toga nećemo odustati", kazao je Čović.

Dodao je kako je uvjeren da je dogovor sa Sanaderom moguć a ukoliko toga ipak ne bude HDZ BiH će izbornu listu formirati samostalno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene