Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadnuta nastavnica iz Vrgorca

'Čim sam mu se približila, ošamario me, a onda i mog sina!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je 52-godišnji otac napao nastavnicu hrvatskog jezika i njezinog sina, nakon rušilačkog pohoda u vrgoračkoj osnovnoj školi, pri čemu je pobacao ormare i iskidao svjedodžbu svoje kćeri koja je završila osmi razred.

Učinio je to ljutit jer nisu udovoljili njegovu zahtjevu da djevojčica padne osmi razred, kako bi je upisao u drugu školu gdje bi mogla dobiti bolje ocjene i upisati se u srednju školu. Sud mu je odredio istražni zatvor od mjesec dana.

>> Na sudu otac koji je ispljuskao kćerinu profesoricu jer NIJE PALA razred

'Kad sam mu se približila, on je mene ošamario, onda je moj mlađi sin skočio kad je vidio da me udario, onda je ošamario i njega. Poslije se više ničega ne sjećam', kazala je napadnuta nastavnica Miranda Vukšić.

>> Vrgorac: Roditelj ispljuskao nastavnicu jer mu dijete NIJE palo razred!

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

U školu je stigao ministar Željko Jovanović koji je rekao kako će Vlada učiniti sve da preventivnim, ali i represivnim mjerama spriječi da se ovako nešto ikad ponovi. 'Ja sam već predložio svojim kolegama da uvedemo i zakonske izmjene, dakle da svaki napad na učitelja i nastavnika bude jednak napadu na policajca', kazao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene