Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u školi u Vrgorcu

Na sudu otac koji je ispljuskao kćerinu profesoricu jer NIJE PALA razred

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Vrgorca prijetio je smrću profesorici svoje kćeri, psovao i navodno udario po licu. I to sve pred njezinom malom djecom. Fotografije pokazuju što je sve nasilnik napravio po školi.

U jutarnjim satima policija bi Općinskom državnom odvjetniku u Dubrovniku trebala privesti muškarca (52) koji je u jednoj osnovnoj školi u Vrgorcu danas prijetio nastavnici (41) i njezinoj djeci, doznaje se u PU splitsko-dalmatinskoj.

Splitska je policija službeno izvijestila kako je 52- godišnjak došao u školu i verbalno zaprijetio nastavnici s kojom se u tom trenutku u školskoj zgradi nalazilo i njezino dvoje djece.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

Navodno ju je i nekoliko puta udario po licu, a nemili događaj se dogodio u knjižnici OŠ Vrgorac prilikom podjele svjedodžbi. Namještaj u knbjižnici nakon okršaja bio je razbacan po prostoriji o čemu svjedoče i fotografije s Bloga od Vrgorca grada. Kako se neslužbeno doznaje, napadač je bivši djelatnik vrgoračke policije.

>> Vrgorac: Roditelj ispljuskao nastavnicu jer mu dijete NIJE palo razred!

Muškarac je uhićen, a poslije završene kriminalističke istrage protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog prijetnje.

Pritvoren je kod pritvorskog nadzornika u vrgoračkoj policijskoj postaji, a sutra ga policija odvodi u dubrovački ODO.

Od policije se doznaje da je muškarac u sukobu s nastavnicom naguravao školski namještaj no u vrgoračkom Domu zdravlja je utvrđeno kako ona nema tjelesnih ozljeda.

Povod za ispad 52- godišnjaka je njegovo nezadovoljstvo uspjehom, jer mu se kći, učenica 8. razreda, sa sadašnjim ocjenama ne može upisati u srednju školu u koju želi pa je on navodno tražio da ju 'ruše' kako bi ju ponovno upisao u školu u Ljubuškom, odakle je porijeklom. (Hina/T.V.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene