Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Wings for life

Cijeli svijet danas trči za one koji ne mogu. Najemotivniju utrku nije uspjela zaustaviti ni pandemija

Wings for life World run 2021. - 1
Wings for life World run 2021. - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Trkači diljem svijeta danas trče za one koji ne mogu u utrci "Wings for life", najmasovnijoj utrci na svijetu.

Koronavirus zaustavio je masovna okupljanja, ali ne i Wings for Life World Run utrku. Trkači diljem svijeta trčat će za one koji ne mogu.

Pročitajte i ovo Wings for Life World Run INSPIRATIVNE PRIČE Wings for Life World Run u Zadru: 5000 trkača ujedinjeni u jednom cilju - trčati za one koji to ne mogu Bojan Hajdin, predsjednik saveza Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara, i Sanja Jurišić NAJMASOVNIJA NA SVIJETU Utrka Wings for life vratila se u Zadar, svake godine stepenicu bliže ka cilju: "Želimo uživati sve ostale pogodnosti koje uživaju i ljudi koji hodaju"

Trkače će zaustavljati virtualno presretačko vozilo koje će im korake pratiti putem aplikacije. Jer prije utrke, potrebno je preuzeti mobilnu aplikaciju "Wings for Life World Run", uplatiti startninu i odlučiti želiš li trčati sam, s prijateljima ili kao dio organizirane utrke. 

Cijeli svijet utrku počinje u isto vrijeme, točno u 13 sati, a plaćena startnina u potpunosti ide za istraživanja kojima je cilj pronaći lijek za ozljede leđne moždine.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene